Αυτοδιοίκηση

Δήμος Ηλιούπολης: Συνέδριο για την κλιματική αλλαγή 

Δήμος Ηλιούπολης: Συνέδριο για την κλιματική αλλαγή 
Δήμος Ηλιούπολης: Σκοπός του Συνεδρίου είναι να αναδειχθούν τεκμηριωμένες επιστημονικά προτάσεις για αξιοποίησή τους από την πολιτεία και την τοπική αυτοδιοίκηση, όσον αφορά τη μείωση της ρύπανσης και την πρόληψη και διαχείριση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Δήμος Ηλιούπολης: Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) προσκαλεί τον κόσμο στο Συνέδριο που διοργανώνει με θέμα «Κλιματική Αλλαγή, Επιστήμη, Πολιτεία και Πολίτες».

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 ώρα 9:00 έως 16:00 στο θέατρο Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης (Σοφοκλή Βενιζέλου 1 14 & Κουντουριώτου).

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να αναδειχθούν τεκμηριωμένες επιστημονικά προτάσεις για αξιοποίησή τους από την πολιτεία και την τοπική αυτοδιοίκηση, όσον αφορά τη μείωση της ρύπανσης και την πρόληψη και διαχείριση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Θα μιλήσουν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Δήμαρχοι δήμων Αττικής, ακαδημαϊκοί, ειδικοί επιστήμονες, στελέχη τραπεζών, εκπρόσωποι Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Συμμετέχουν και παρέχουν στήριξη η Περιφέρεια Αττικής, ο Δήμος Ηλιούπολης, ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Τράπεζα της Ελλάδος, η Greenpeace, η WWF, η ΔιαΝέοσις, οι Φίλοι της Φύσης, και οι Συνεργάτες Πόλης.

Περισσότερα