Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Κυριακή (13/1/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Κυριακή (13/1/19)
Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική προβλέψεις χαρτομαντείας για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Κυριακή (13/1/19)

Ταρώ Λενορμάν: Η κάρτα της Κυριακής 02. Τα Σπαθιά (06 Καρό)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτικές συναντήσεις – Ευκαιρίες για επέκταση – Συντροφικές συζητήσεις.

Ταρώ Λενορμάν: χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Θα πρέπει να βρείτε την απόλυτη σας πρώτα ισορροπία, και σε δεύτερο τόνο να ασχοληθείτε με σχέσεις και ερωτικά συναισθήματα. Μην βιάζεστε.

Ταύρος

Δεν έχετε ανταμειφτεί όπως σας αξίζει και μάλλον τώρα θα πρέπει να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, για να ξεκαθαρίσετε το τοπίο στο μεταξύ σας.

Δίδυμοι

Είστε γρήγοροι στις εναλλαγές σας. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να το έχει στα υπ΄όψιν του ο νέος σας σύντροφος, που ακόμη δεν σας ξέρει καλά.

Καρκίνος

Δεν έχετε βρει ακόμη το συντροφικό έτερο που μπορεί να σας κάνει, να ξεχάσετε όλα τα παλιά και μάλλον να δώσε εκ νέου εμπιστοσύνη! Θα γίνει όμως.

Λέων

Το μόνο που σκέφτεστε είναι πως θα ταρακουνήσετε τον άνθρωπο σας, για να βγει από αυτή την στασιμότητα και να σας διεκδικήσει πολύ περισσότερο.

Παρθένος

Θα έχετε κάτι νέα από τους φίλους σας, που θα κρατάτε το στομάχι σας, από τα γέλια. Μάλλον μετά από εσάς, έχει βρει σε δύσκολα σε κάθε νέα του προσπάθεια.

Ζυγός

Οι εξηγήσεις που σας δίνουν δεν σας αρκούν. Υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα που όμως θα πρέπει να τα δείτε με μια μεγαλύτερη σοβαρότητα και μέχρι να τα κλείσετε.

Σκορπιός

Ξέρετε ότι έχουν γίνει κάποιες αλλαγές μέσα στην εργασία σας, και σας κοιτούν τώρα όλοι με το ένα μάτι. Δεν πειράζει σε βάθος χρόνου, θα το έχετε σίγουρα ξεπεράσει.

χαρτομαντεία Τοξότης

Δεν είναι καλή η αισθητική σας τελικά. Πρώτα ενθουσιάζεστε και σε δεύτερο τόνο απογοητεύεστε από την αλήθεια και τις προθέσεις των άλλων απέναντι σας.

Αιγόκερως

Μπορεί να ξέρετε τι έχει κατά νου ο αγαπημένος σας, για το μέλλον σας αλλά ακόμη δεν θέλετε να τον πιέσετε για να σας το αποκαλύψει.

Υδροχόος

Οι τυπικές συμπεριφορές κάποιου γνωστού σας ή κάποιου φίλου σας, κρύβουν και πιο τρυφερά συναισθήματα, που θα τα μάθετε σύντομα.

Ιχθείς

Οι φίλοι σας και οι γνωστοί σας έχουν κάποια μικρά παράπονα από εσάς, και μάλλον αυτά αφορούν την εξαφάνιση σας, από τους κύκλους τους.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments