Αθλητισμός

Άρης: Ρήξη χιαστού ο Μπρούνο Γκάμα

Άρης: Ρήξη χιαστού ο Μπρούνο Γκάμα
Σοκ για τον Άρη και τον Μπρούνο Γκάμα

Πολύ άτυχος στάθηκε ο Πορτογάλος άσος του Άρη, Μπρούνο Γκάμα καθώς υπέστη ρήξη χιαστών και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο μεσοεπιθετικός των κίτρινων τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι του Άρη με την Λαμία και από την πρώτη στιγμή υπήρχαν φόβοι για μεγάλη ζημιά.

Ο Γκάμα υποβλήθηκε σήμερα σε ιατρικές εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Ο Γκάμα αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για έξι μήνες.

Ο Πορτογάλος είναι από τους παίκτες που ξεχώρισαν με την απόδοση τους στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος αλλά στάθηκε πολύ άτυχος στον χθεσινό αγώνα του Άρη απέναντι στην Λαμία και θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Νοκ άουτ 15 μέρες ο Γιουνές

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Χαμζά Γιουνές καθώς ο επιθετικός του Άρη υπέστη υποτροπή στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην γάμπα και ο Τυνήσιος στράικερ θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες.

Ένα ακόμα πρόβλημα τραυματισμού για τον τεχνικό του Άρη, Σάββα Παντελίδη, ο οποίος δεν θα έχει στην διάθεση του ούτε τον Μανώλη Σιώπη στο παιχνίδι με την Λάρισα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments