Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Τρίτη (15/1/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Τρίτη (15/1/19)
Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική προβλέψεις χαρτομαντείας για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Τρίτη (15/1/19).

Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 29. Η Γυναίκα (Άσσος Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτικός παρορμητισμός – Επισκέψεις – Οικονομικά νέα

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Πολλά αυτά που τρέχουν γύρω σας σαν κουτσομπολιά και που αφορούν τον πρώην σας. Μην δώσετε κάποια λαβή, ότι ακόμη τον θέλετε πίσω.

Ταύρος

Είστε στην κατηγορία των ευνοημένων αυτό το διάστημα, που δείχνετε ότι πια έχετε ξεφύγει από το παρελθόν και τα άτομα, που τόσο πολύ σας πλήγωσαν.

Δίδυμοι

Για εσάς ο κόσμος μιλάει μόνο με καλά λόγια, και αυτό σίγουρα σας ανεβάζει την διάθεση κατακόρυφα. Προσεχώς θα έχετε και κάποια νέα γνωριμία.

Καρκίνος

Δεν χρειάζεται συνέχεια και με όλους να είστε θετικοί και συγκαταβατικοί. Τώρα που έχετε κλείσει και το παρελθόν, βρείτε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Τρίτη (15/1/19)

Λέων

Είστε μέσα σε μια ανεβασμένη διάθεση που μάλλον πρέπει να εκμεταλλευτείτε, για να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας, για όλα αυτά τα θέματα που σας απασχολούν.

Παρθένος

Το σύμπαν έχει πολλά δώρα για εσάς και τον ερωτικό σας τομέα. Τώρα που θα βρείτε και κάποια άνεση από την εργασία σας, μια καινούργια σχέση θα ξεκινήσει.

χαρτομαντεία Ζυγός

Μην δείχνετε τον φιλικό σας εαυτό, σε άτομα που στο παρελθόν και μέσα σε ερωτικές υποθέσεις, σας είχαν βάλει σε μια λάθος φάση ζωής. Ξέρετε εσείς!

Σκορπιός

Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους. Τώρα όμως εσείς βλέπετε συνέχεια ότι το ταίρι σας, έχει κάνει μια συνήθεια του, να μην σας συμπεριφέρεται καλά.

Τοξότης

Είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα, που έχετε μείνει μόνοι σας, και αυτό έχει ήδη αρχίσει και σας κάνει να θέλετε να πάτε πίσω, σε μια αμαρτωλή σας υπόθεση.

Αιγόκερως

Ξεκινήστε να προσπαθείτε περισσότερο για να φύγετε από παρέες και ερωτικούς συσχετισμούς, που μόνο σας κάνουν και αισθάνεστε άσχημα.

Υδροχόος

Δεν σας αρέσει και πολύ η μοναξιά. Άρα το καλύτερο θα ήταν να ανοίξετε τον κοινωνικό – φιλικό σας κύκλο, και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους.

Ιχθείς

Κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Ξέρετε ότι πρέπει να μιλήσετε ευθέως στο άτομο που έχετε ερωτευτεί, καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments