Ελλάδα

Έγκλημα στη Ρόδο: Τι καταγγέλλει η 19χρονη που φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού

Έγκλημα στη Ρόδο: Τι καταγγέλλει η 19χρονη που φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού
Έγκλημα στη Ρόδο: Τα όσα καταγγέλλει η κοπέλα που αντιμετωπίζει αναπηρία κατά 67% προκαλούν φρίκη.

Έγκλημα στη Ρόδο: Οι έρευνες για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη συνεχίζονται.

Η αστυνομία, επιβεβαιώνοντας ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων τρεις ημέρες μετά το στυγερό έγκλημα κατηγορείται ότι είχε βιάσει μαζί με έναν 23χρονο, μία 19χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, τα όσα καταγγέλλει η κοπέλα που αντιμετωπίζει αναπηρία κατά 67% προκαλούν φρίκη.

«Καθόμασταν στον Ευαγγελισμό όταν ο Α… (19χρονος) μαζί με τον Γ… (23χρονος) μου πρότειναν να πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο για να ακούσουμε μουσική.

Όταν φτάσαμε στο “Ενυδρείο” ο Α… (19χρονος) με χτύπησε και με υποχρέωσε σε στοματικό έρωτα. Εγώ φώναζα, παρακαλούσα να με αφήσουν.

Τότε με απειλές και χτυπήματα με πήραν και με κατέβασαν στην παραλία, δίπλα στις δημόσιες τουαλέτες. Εκεί με χτυπούσαν και οι δύο, προκειμένου να συνευρεθώ μαζί τους».

Έγκλημα στη Ρόδο: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την υπόθεση

Εξιχνιάστηκε χθες (17 Ιανουαρίου 2019), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, υπόθεση βιασμού ημεδαπής και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες.

Πρόκειται για δυο άτομα, 23χρονο ημεδαπό και 20χρονο αλλοδαπό, ο όποιος βρίσκεται προφυλακισμένος σε κατάστημα κράτησης για υπόθεση ανθρωποκτονίας-βιασμού.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε άμεσα στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ακολούθησε η έκδοση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης και όπως προέκυψε στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφοριακών στοιχείων και συνδυαστικής αξιοποίησης ερευνητικών δεδομένων, οι κατηγορούμενοι βραδινές ώρες της 01.12.2018 οδήγησαν την ημεδαπή σε παραλιακή περιοχή στην πόλη της Ρόδου, όπου την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία.

O 23χρονος εντοπίσθηκε χθες το βράδυ και προσήχθη στη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου εξεταζόμενος περιέγραψε με λεπτομέρεια τις πράξεις τους. Σήμερα, έπειτα από την έκδοση του σε βάρος του εντάλματος, συνελήφθη και οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου».

Έγκλημα στη Ρόδο: Ξεσπά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη είπε στον ΑΝΤ1:

«Αν αυτός ο άνθρωπος μαζί με τους συνεργούς του έκαναν αυτό που έκαναν, δύο ημέρες μετά την αποτρόπαια δολοφονία της κόρης μου και μάλιστα σε παιδάκι με ειδικές ανάγκες, να ψάξουν να βρουν πόσα παιδάκια ακόμη έκαναν όλα αυτά τα χρόνια στη Ρόδο;

Όσο πιο βαριά τιμωρία τους πρέπει, αυτό τους αξίζει!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments