Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Παρασκευή (18/1/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Παρασκευή (18/1/19)
Ταρώ Λενορμάν: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Παρασκευή (18/1/19).

Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 05. Το Δέντρο (Ρήγας Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτική ολοκλήρωση – Αισθηματική δέσμευση – Εμπορική επιτυχία

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Είναι μια πολλή καλή περίοδος που θα έχετε την ευκαιρία, κάποια οικογενειακά σας ζητήματα, να τα λύσετε και να μην ξανα-ενοχλήσουν την δική σας προσωπική ζωή.

Ταύρος

Δεν ξέρετε τι μπορεί να έχει γίνει μέσα στην ζωή, του πρώην αγαπημένου σας, που έχετε και καιρό να του μιλήσετε. Μην ψάξετε ευθέως τις απαντήσεις, ίσως και να εκτεθείτε.

Δίδυμοι

Είστε σε μια καλή ψυχολογική κατάσταση που πρέπει να μετουσιώσετε σε παραγωγική δράση. Τουλάχιστον θα καταφέρετε να λύσετε πολλά από τα προβλήματα σας.

Καρκίνος

Έχετε κατά καιρούς προσπαθήσει να λήξετε κάποια ερωτικά δρώμενα από το παρελθόν, αλλά δεν το έχετε καταφέρει. Μάλλον εσείς φταίτε που ακόμη δεν το έχετε πιστέψει.

Λέων

Μην σκορπάτε την ενέργεια σας, σε άτομα-ξένες ιστορίες, που θα σας δείξουν και πάλι το αδιέξοδο. Εναρμονιστείτε με τα θέλω σας άμεσα.

Παρθένος

Υπάρχουν διάφορα πρόσωπα, που θέλουν να έρθουν πιο κοντά στους κύκλους σας. Κάποιοι σας θαυμάζουν για τα επαγγελματικά σας, και κάποιοι ήδη σας έχουν ερωτευτεί.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Πέμπτη (18/1/19)

Ζυγός

Οι δρόμοι, της μοναχικής ζωής έχουν τέλος. Τώρα που θα καταφέρετε να συναντηθείτε κ αι με το άτομο που αγαπάτε, όλα θα ξεκινήσουν και πάλι από την αρχή.

χαρτομαντεία Σκορπιός Εσείς πραγματικά ξέρετε πολλά για το παρελθόν του συντρόφου σας, και αυτό είναι και κάτι που σας κρατάει μόνιμα σε μια εσωτερική ανησυχία για το όποιο μέλλον σας.

Τοξότης

Δεν είστε ρομποτάκια, από την μια πλευρά να αγαπάτε και από την άλλη να χωρίζετε. Βάλτε μια σειρά στο μυαλό και στην καρδιά σας και ακολουθήστε.

Αιγόκερως

Έχετε μια σειρά από καταστάσεις μέσα στην καθημερινότητα σας, που πρέπει να λύσετε, αν τελικά σας ενδιαφέρει να συνεχίσετε την σχέση σας, υπό νορμάλ συνθήκες.

Υδροχόος

Δεν είστε εσείς υπόλογοι, για το τι κάνει το συντροφικό σας έτερο. Αν τελικά κάτι δεν σας αρέσει ή σας προσβάλει θα πρέπει να το πείτε, και να θέσετε τα όρια σας.

Ιχθείς

Δεν χρειάζεται κανείς να ακούει και πάλι για το τι έχετε τελικά περάσει στο παρελθόν σας. Τώρα πρέπει να δείτε το μέλλον σας τελείως διαφορετικά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments