Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (18/1/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (18/1/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (18/1/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Ο ενθουσιασμός σας για ένα καινούργιο σχέδιο που έχετε ονειρευτεί είναι μεταδοτικός. Όταν ο/η αγαπημένος/η σας βλέπει πόσο ενθουσιασμένοι είστε, ανυπομονεί να μάθει περισσότερα.

Όταν συνεργάζεστε εσείς οι δύο, δεν υπάρχει όριο σε αυτά που μπορείτε να κάνετε.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Η φλόγα του έρωτά σας καίει ασίγαστη. Μην αφήσετε τίποτα να μπει εμπόδιο στο να απολαύσετε τη συντροφιά του/της αγαπημένου/ης σας. Όταν τα συναισθήματα είναι τόσο θερμά, όλα τα άλλα μπορούν να πάρουν μια μικρή αναβολή!

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (18/1/19)

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Μετά από μια δύσκολη περίοδο, μπορείτε πάλι να επικοινωνείτε χωρίς προβλήματα. Σήμερα είστε σε θέση να εκφράζεστε με ευκολία στον/στη σύντροφό σας και να γίνεστε κατανοητοί.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Σήμερα προσέξτε τα λόγια σας, διαφορετικά είναι πιθανόν να πείτε κάτι στον/στην αγαπημένο/η σας που θα το μετανιώσετε αργότερα. Εάν πείτε κάτι που δεν το εννοείτε, λογικά θα μπορέσετε να επανορθώσετε με μια ειλικρινή συγγνώμη.

Ωροσκόπιο Λέων

Αντίθετα με ότι πιστεύατε, οι απόψεις σας δεν είναι δεσμευτικές. Σήμερα ο/η σύντροφός σας σας συστήνει σε μια καινούργια ιδέα, και μπορεί να βρεθείτε να σας αρέσει αυτό που προηγουμένως θεωρούσατε ότι δεν ήταν για σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Κάποια επαγγελματικά ζητήματα μπορεί να σας χαλάνε τη διάθεση, αλλά προσπαθήστε να μην φέρνετε τα άσχημα συναισθήματα μαζί σας στο σπίτι. Πηγαίνετε στο γυμναστήριο μετά τη δουλειά για να εκτονωθείτε. Όταν δείτε τον/την αγαπημένο/η σας, θα είστε έτοιμοι για μια χαλαρωτική βραδιά.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Η σχέση με τον/την αγαπημένο/η σας είναι σημαντική για σας, αλλά μην ξεχνάτε και τους άλλους ανθρώπους στη ζωή σας. Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να πείτε τα νέα σας με την οικογένεια και τους φίλους σας. Τους έχετε λείψει.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Προσέξτε ιδιαίτερα την υγεία σας τις επόμενες ημέρες. Έχετε δουλέψει σκληρά και ίσως αισθάνεστε εξαντλημένοι. Θα σας βοηθήσει αν πάτε για ύπνο νωρίτερα απόψε. Μην ξεχάσετε να ζητήσετε από τον/την αγαπημένο/η σας να σας πει ένα παραμύθι για να κοιμηθείτε.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Κάτι που διαβάσατε σε ένα περιοδικό έχει εξάψει την περιέργεια σας. Νιώθετε αρκετά τολμηροί για να το δοκιμάσετε; Ο/Η σύντροφός σας θα είναι στα σίγουρα πρόθυμος/η να συμμετέχει!

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (18/1/19)

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Σήμερα αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα σε πολλές κατευθύνσεις. Εργασία, σπίτι, φίλοι και σχέσεις – και εσείς είστε μόνο ένας άνθρωπος! Αποφασίστε τι είναι καλύτερο για σας τώρα και μείνετε σε αυτό.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Η ενέργεια ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας είναι ηλεκτρισμένη σήμερα. Εάν έχετε κάποια σχέδια με άλλους ανθρώπους, προσπαθήστε να τα αλλάξετε. Αυτή τη στιγμή οι δυο σας ενδιαφέρεστε μόνο ο ένας για τον άλλον.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Έχετε πολύ ενέργεια σήμερα! Αν ψάχνετε για έναν τρόπο να εκτονώσετε λίγη, μην πάτε παραπέρα από τον/τη σύντροφό σας. Θα ήταν κάτι περισσότερο από πρόθυμοι να σας βοηθήσουν σε αυτή την κατάσταση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments