Αθλητισμός

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα υγείας από την Τετάρτη

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα υγείας από την Τετάρτη
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος βρίσκεται στο "Υγεία" και οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μαζί με τον αδελφό του, Παύλο έκαναν τον Παναθηναϊκό ένα μεγαθήριο του ελληνικού και ευρωπιακού μπάσκετ.

Στο πρόσωπό του βλέπει κανείς ολόκληρη της ιστορία του συλλόγου. Ωστόσο ο “τυφώνας” όπως επί χρόνια τον φώναζαν περνά δύσκολες ώρες και δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο άλλοτε διοικητικός ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ αποκάλυψε άθελά του ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ζαλγκίρις με τον Παναθηναϊκό στο Κάουνας.

«Θα ήθελα να ευχηθώ στον Θανάση Γιαννακόπουλο ταχεία ανάρρωση. Έχει κάποια προβλήματα υγείας. Είναι ένας από τους αγαπημένους μου ανθρώπους στον κόσμο και ελπίζω να αναρρώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λιθουανός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης στο «Υγεία» και οι ώρες που διανύουμε είναι εξαιρετικά κρίσιμες.

Ο αγαπημένος σε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους της Ελλάδας, ανεξαρτήτως ομάδος, Θανάσης είναι 88 ετών και η ευχή όλων είναι να βγει σύντομα νικητής από αυτήν την περιπέτεια που περνά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments