Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για το Σάββατο (19/1/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για το Σάββατο (19/1/19)
Ταρώ Λενορμάν: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για το Σάββατο (19/1/19).

Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 06. Τα Σύννεφα (Ρήγας Σπαθί)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτική προσπάθεια – Δρόμος αλλαγής – Οικονομική άνεση

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Όλα τα έχετε βάλει πια σε μια τάξη στην αισθηματική σας ζωή, και το μόνο που υπάρχει και που άμεσα θα πρέπει να τακτοποιήσετε, είναι τα οικονομικά σας.

Ταύρος

Θα πρέπει να συνεννοηθείτε καλύτερα με τον σύντροφο σας, για όλα αυτά που τόσο καιρό συζητάτε για μια επόμενη δέσμευση. Ίσως και να πρέπει να περιμένετε.

Δίδυμοι

Είστε μέσα σε μια ανάστατη ερωτική ζωή, όπου υπάρχουν από παντού άτομα και προτάσεις, που δεν σας δίνουν και όμως αυτό που πραγματικά ζητάτε.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για το Σάββατο (19/1/19)

Καρκίνος

Συναναστρέφεστε με λάθος άτομα και το ξέρετε. Αυτό είναι και κάτι που σας βάλει όμως και ένα όριο μέχρι που μπορείτε μαζί του να πάτε…στον ερωτικό τομέα.

Λέων

Έχετε ξεχάσει ότι έχετε και μια ερωτική ζωή! Αυτό το διάστημα είσαστε πλήρως αφοσιωμένοι στον οικονομικό σας τομέα, για να λύσετε κάποια προβλήματα.

χαρτομαντεία Παρθένος

Οι δράσεις που υπάρχουν γύρω σας, είναι μόνο για κάτι ερωτικό και εφήμερο. Αυτό δεν είναι και κάτι που πρέπει να το δεχτείτε, άλλωστε δεν ταιριάζει με την φιλοσοφία σας.

Σκορπιός

Μην ακούτε τι έχει γίνει μέσα στο παρελθόν του ατόμου που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Σίγουρα τώρα είστε μαζί και δεν πρέπει να ανησυχείτε.

Τοξότης

Μπορεί να μην είστε ακόμη και τόσο ενθουσιασμένοι με αυτά που σας τάζει και λέει το συντροφικό σας έτερο, αλλά μάλλον θα πρέπει να του δώσετε χρόνο.

Αιγόκερως

Δεν θα βρείτε το πιστό σας αντίγραφο όσο και να το ψάξετε. Εσείς μπορείτε πια με την εμπειρία που έχετε να καταλάβετε ταιριάζει στα δεδομένα σας.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για το Σάββατο (19/1/19)

Υδροχόος

Υπάρχουν ερωτικές προστριβές με τον άνθρωπο σας, και αυτό είναι και κάτι που μάλλον πρέπει με την δική σας την πρωτοβουλία να το λήξετε.

Ιχθείς

Δεν κάνετε κάτι που να σας ευχαριστεί τελικά, μέσα στην σχέση αυτή. Το καλό είναι ότι πια είστε κοντά και σε τελικές αποφάσεις και ανακοινώσιμες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments