Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Δευτέρα (21/1/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Δευτέρα (21/1/19)
Ερωτικές προβλέψεις ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια. Η κάρτα της Δευτέρας 15. Η Αρκούδα (Δέκα Σπαθί). Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : Ερωτική χημεία, Ισχυρό πάθος, Οικονομική άνεση.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία. Προβλέψεις για τη Δευτέρα (21/1/19). Ταρώ Λενορμάν: Η κάρτα της Δευτέρας 15. Η Αρκούδα (Δέκα Σπαθί). Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : Ερωτική χημεία, Ισχυρό πάθος, Οικονομική άνεση. Ταρώ Λενορμάν: Χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός: Δεν είστε τώρα εσείς για συμβουλές από τους κύκλους σας, για το πώς πρέπει να διαχειριστείτε μια δύσκολη σχέση. Μόνο εσείς ξέρετε τι πραγματικά συμβαίνει. Ταύρος: Ευτυχώς τα οικονομικά σας έχουν άνοδο και τώρα μπορείτε, πιο εύκολα από ποτέ να κλείσετε και όλες τις παλιές σας υποχρεώσεις που σας πίεζαν! Δίδυμοι:Μπορεί η εποχή να σας βρίσκει μέσα σε μια άσχημη επικοινωνιακή κατάσταση με τον σύντροφο σας, αλλά αυτό από την νέα εβδομάδα, θα βελτιωθεί.

Καρκίνος: Θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο, για να ασχοληθείτε πιο ενεργά με τον εαυτό σας και όλες εκείνες τις δράσεις – χόμπι που σας ευχαριστούν προσωπικά. Λέων: Θα καταφέρετε να φύγετε, να πραγματικά μακριά από τις προβληματικές καταστάσεις, αν το πιστέψετε λίγο περισσότερο, και βάλετε και τα όρια σας. Παρθένος: Δεν φαίνεστε να είστε και τόσο χαρούμενοι, με την πορεία που έχετε πάρει η ερωτική σας σχέση. Μην το παρατηρείτε μόνο, αλλά ενεργοποιηθείτε άμεσα.

Ζυγός: Δεν σας ενοχλεί καθόλου πλέον, που ο σύντροφος σας, έχει επαφές με παλιότερες καταστάσεις. Τώρα είστε και καλύτερα μαζί χωρίς γκρίνια.

Σκορπιός: Μάλλον η εποχή σας βρίσκει λίγο μπερδεμένους, με όλα αυτά που τρέχουν στην ζωή σας, και τώρα είναι και το κατάλληλο διάστημα, για να βρείτε λύσεις. Τοξότης: Μην δίνετε ακόμη την θετική σας απάντηση, σε άτομα που θέλουν να κερδίσουν την καρδιά και την αγάπη σας. Δεν πρέπει να βιαστείτε καθόλου!

Αιγόκερως: Όσα έχουν συμβεί μέσα στην σχέση σας, είναι και αυτά που τώρα σας προβληματίζουν, για το πώς πρέπει να κινηθείτε στο από εδώ και μετά. Υδροχόος: Χωρίς να υπάρχει κάποια προηγούμενη φορά ή επανάληψη ενός λάθος, από την μεριά του συντρόφου σας, δεν μπορείτε εύκολα να τον καταδικάζετε. Ιχθείς: Οι μέρες είναι γεμάτες από υπέροχες στιγμές και προτάσεις από τους φίλους σας, που θα σας ανεβάσουν σίγουρα το κέφι. Όλα τα άλλα ξεχάστε τα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments