Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Δευτέρα (21/1/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Δευτέρα (21/1/19)
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για ελεύθερους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Δευτέρα (21/1/19).

Ζώδια Κριός

Πριν ζητήσετε από κάποιον/α να βγει ραντεβού μαζί σας, σιγουρευτείτε ότι είστε ξεκάθαροι σχετικά με αυτό που θέλετε να κάνετε.

Αν δεν δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στη γλώσσα του σώματος και σε άλλα – πιο διακριτικά – σημάδια, μπορεί να προκληθούν εύκολα παρεξηγήσεις.

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξετάσετε προσεκτικά αυτή την κατάσταση. Παρόλο που έχετε πάντα στο μυαλό σας πώς να βρείτε τον/την επόμενο/η ερωτικό/ή σας σύντροφο, μπορεί να σας ξεφύγουν αρκετές ευκαιρίες χωρίς να το συνειδητοποιήσετε! Να είστε προσηλωμένοι στο στόχο σας – αλλά μην ξεχνάτε να ρίχνετε και μια ματιά στο περιβάλλον σας.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Δευτέρα (21/1/19)

Ζώδια Δίδυμοι

Η υπερβολική σκέψη μπορεί να οδηγήσει σε περιττό άγχος σήμερα. Ο έρωτας είναι αρκετά περίπλοκος χωρίς να προστεθούν νευρώσεις στο μίγμα. Μην μετατρέπετε τον έρωτα σε μια ανεπίλυτη μαθηματική εξίσωση. Δεν υπάρχει μία μόνο απάντηση, οπότε πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται.

Ζώδια Καρκίνος

Αν αισθάνεστε συναισθηματικά φορτισμένοι, τηλεφωνήστε σε κάποιο φίλο και βγείτε για να διασκεδάσετε στην πόλη. Πηγαίνετε στα πιο μοδάτα μέρη και κάντε ό,τι τρέλα σας έρχεται στο μυαλό. Πρέπει να χαλαρώσετε και αυτό είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε. Φλερτάρετε με σέξι αγνώστους και αφήστε το χαμόγελό σας να μιλήσει για εσάς.

Ζώδια Λέων

Κάποιος/α καινούργιος/α και σέξι τύπος/κοπέλα έχει εντυπωσιαστεί από τις ιδέες σας, αλλά δεν τολμά να σας δείξει τον θαυμασμό του/της. Προσπαθήστε να τους βγάλετε από το καβούκι τους με μια ήρεμη, χαλαρή κουβεντούλα. Πολλές φορές, ένα χαμόγελο είναι το μόνο που χρειάζεται.

Ζώδια Παρθένος

Η σημερινή μέρα μπορεί να αποβεί υπέροχη ή φρικτή, γι ‘αυτό απλά προσπαθήστε να κάνετε το καλύτερο δυνατό χωρίς να ανησυχείτε για το τι σκέφτονται οι άλλοι. Δεν μπορείτε να τους ευχαριστήσετε όλους, οπότε να είστε απλά ο εαυτός σας. Αν δεν τους αρέσει, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια!

Ζώδια Ζυγός

Ο έρωτας μπορεί να μετατραπεί σε πεδίο μάχης. Δεν υπάρχει λόγος να πάτε μόνοι – βρείτε κάποιον/α σύντροφο για να μοιραστεί μαζί σας τους θριάμβους και τις τραγωδίες σας. Η δυστυχία αγαπά τη συντροφιά (όπως και η χαρά), οπότε αναζητήστε κάποιον/α που να μπορεί να σας καταλάβει.

Ζώδια Σκορπιός

Αυτό το συναισθηματικό ρίσκο, μπορεί να μην αξίζει τον κόπο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθήσετε. Ο έρωτας δεν θα ήταν κάτι συναρπαστικό αν δεν είστε διατεθειμένοι να γελοιοποιηθείτε πότε-πότε. Εάν το παίζετε διαρκώς εκ του ασφαλούς, δεν θα μάθετε ποτέ τι θα μπορούσε να συμβεί.

Ζώδια Τοξότης

Είναι δελεαστικό να επαναπαυθείτε ακολουθώντας τα ίδια μοτίβα συμπεριφοράς, αλλά όσο περισσότερο αλλάζετε τη συνηθισμένη σας ρουτίνα, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να βαρεθείτε. Κάντε κάποιες αλλαγές στις δραστηριότητές σας για να συμπεριλάβετε πράγματα που θέλει να κάνει το νέο σας φλερτ – ίσως έτσι να μάθετε και κάτι καινούργιο!

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Δευτέρα (21/1/19)

Ζώδια Αιγόκερως

Είναι σέξι να δείχνετε την εξυπνάδα σας, αλλά προσέξτε να μην το παρακάνετε. Υπάρχει μια τεράστια διαφορά ανάμεσα στο να είστε έξυπνοι από το να είστε υπερόπτες. Σε κανέναν δεν αρέσει να του λένε ότι κάνει λάθος, οπότε να είστε προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας με τους άλλους!

Ζώδια Υδροχόος

Για να περάσετε όμορφα απαραίτητη προϋπόθεση είναι η καλή συμπεριφορά. Κρατήστε τη διάθεσή σας χαρούμενη και απαλλαγμένη από άγχος κάνοντας τα πράγματα όσο πιο γρήγορα μπορείτε, ενώ περνάτε καλά. Διασκεδάστε ενώ είστε παραγωγικοί και να είστε βέβαιοι ότι ο έρωτας θα ακολουθήσει.

Ζώδια Ιχθύες

Είστε απασχολημένοι, αλλά δεν χρειάζεται να θυσιάζετε τη διασκέδαση σας μόνο και μόνο επειδή έχετε μείνει πίσω σε αυτή την προθεσμία ή είστε στρεσαρισμένοι με τη δουλειά. Κάντε μια λίστα με όλα τα πράγματα που πρέπει να ολοκληρώσετε… Και μετά δώστε προτεραιότητα σε αυτά που πρέπει να γίνουν άμεσα αφήνοντας αυτά που μπορούν να περιμένουν. Κάθε πράγμα στην ώρα του – και μετά ο έρωτας!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments