Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Δευτέρα (21/1/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Δευτέρα (21/1/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Δευτέρα (21/1/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Μερικές φορές η φλόγα του έρωτα χρειάζεται λίγη βοήθεια από εσάς για να διατηρηθεί. Μην ξεχνάτε να ετοιμάζετε μικρές εκπλήξεις για τον/την αγαπημένο/η σας.

Αυτό μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να αναζωογονηθεί το πάθος στη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Η σημερινή μέρα θα είναι γεμάτη δραστηριότητες ιδιαίτερα πριν το μεσημέρι. Μην πανικοβληθείτε, θα είστε σε θέση να διαχειριστείτε εύκολα ο,τιδήποτε προκύψει. Φυλάξτε λίγη από την ενέργεια σας για αργότερα – ο/η αγαπημένος/η σας έχει κάτι ρομαντικό κατά νου!

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Δευτέρα (21/1/19)

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας συζητάτε πολύ για τα μελλοντικά σας σχέδια. Τώρα ήρθε η ώρα να αναλάβετε την πρωτοβουλία και να αρχίσετε να τα πραγματοποιείτε. Αν κάνετε κάποια μικρά βήματα τώρα, θα φτάσετε στο στόχο σας πριν καλά-καλά το καταλάβετε.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Δεν το φανταστήκατε – ο/η αγαπημένος/η σας είναι πράγματι πιο περιποιητικός/ή από ότι συνήθως σήμερα! Όλοι οι υπαινιγμοί που έχετε κάνει κατά καιρούς έπιασαν τόπο. Μην ξεχάσετε να τους πείτε πόσο σας αρέσει η επιπλέον φροντίδα.

Ωροσκόπιο Λέων

Μερικοί άνθρωποι ανησυχούν μήπως χάσουν τον εαυτό τους σε μια σχέση, αλλά αυτό δεν θα συμβεί σε σας. Έχετε μια ισχυρή αίσθηση του ποιοι είστε, και ο/η αγαπημένος/η σας εμπλουτίζει την ήδη γεμάτη ζωή σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σχεδιάζετε κάτι μεγάλο για το Σαββατοκύριακο; Ρίξτε μια ματιά στα οικονομικά σας σήμερα και βεβαιωθείτε ότι ο προϋπολογισμός σας μπορεί να υποστηρίξει τα σχέδιά σας. Ακόμα κι αν πρέπει να περιοριστείτε λίγο, θα τα καταφέρετε. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας μπορείτε να κάνετε τα πάντα να φαίνονται διασκεδαστικά.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Μπορείτε να επηρεάσετε τις καταστάσεις περισσότερο από όσο νομίζετε. Αν δεν είστε σίγουροι για το τι συμβαίνει με τον/την αγαπημένο/η σας, να ξέρετε ότι οι επιλογές που κάνετε μπορεί να επηρεάσουν το αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Ο/Η αγαπημένος/η σας χρειάζεται τη στήριξή σας τώρα και μπορεί να μην είναι σε θέση να σας προσφέρει πολλά σε αντάλλαγμα. Μερικές φορές, σε μια σχέση, πρέπει να δίνετε χωρίς να περιμένετε άμεσα να λάβετε κάτι.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Οι επόμενες μέρες θα είναι εξαιρετικά παραγωγικές για εσάς. Θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε όλα όσα θέλατε και θα σας μείνει και επιπλέον ενέργεια. Γιατί να μην βοηθήσετε και τον/την αγαπημένο/η σας;

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Δευτέρα (21/1/19)

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Ίσως χρειαστεί να αναβληθεί κάτι που πραγματικά ανυπομονούσατε να κάνετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Μπορεί να αισθάνεστε απογοητευμένοι τώρα, αλλά μην χάνετε την πίστη σας- θα συμβεί όταν η στιγμή θα είναι κατάλληλη.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Το να είστε σε μια σχέση δε σημαίνει ότι δεν διατηρείτε την ελευθερία σας – μάλιστα μπορεί να έχετε ακόμη περισσότερη από πριν. Αισθανθείτε ελεύθεροι να αποκαλύψετε τον πραγματικό σας χαρακτήρα γνωρίζοντας ότι ο/η αγαπημένος/η σας σάς αγαπάει ακριβώς όπως είστε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Η απάντηση στο πρόβλημά σας βρίσκεται κάπου εκεί έξω, αλλά τώρα όλα φαίνονται κάπως μπερδεμένα. Αφήστε το ψάξιμο για μια άλλη μέρα και επικεντρωθείτε σε κάτι σίγουρο. Δεν υπάρχει τίποτα ασαφές στα συναισθήματα που έχετε για τον/την αγαπημένο/η σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments