Ελλάδα

Ελένη Τοπαλούδη: Οι δράστες προσπάθησαν να βιάσουν και δύο ανήλικες

Ελένη Τοπαλούδη: Οι δράστες προσπάθησαν να βιάσουν και δύο ανήλικες
"Πιείτε βότκα και θα σας μείνει αξέχαστη η βραδιά", έλεγαν στα ανήλικα οι δράστες που δολοφόνησαν την Ελένη Τοπαλούδη.

Παρόλο που μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η Ελένη Τοπαλούδη έβρισκε φρικτό θάνατο στα χέρια ενός 21χρονου Ροδίτη και ενός 19χρονου Αλβανού, όλο και περισσότερες αποκαλύψεις για τους δράστες έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο 21χρονος Ροδίτης και ο 19χρονος Αλβανός κατηγορούνται ότι δυο μέρες πριν από το έγκλημα και πολύ κοντά από το σπίτι της άτυχης φοιτήτριας άρπαξαν με τη βία δυο ανήλικα κορίτσια, τα έβαλαν σε ΙΧ αυτοκίνητο και τα οδήγησαν σε απόμακρο σημείο.

Γονέας που έπεισε τα δυο παιδιά να απευθυνθούν στις αρχές μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό, τονίζοντας ότι δύο ή τρεις ημέρες πριν γίνει η δολοφονία «οι δυο δράστες ήθελαν να ξεμοναχιάσουν τα δύο 17χρονα κορίτσια».

Μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Τα έβαλαν με το ζόρι μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο και δεν τα άφηναν να φύγουν». «Ευτυχώς τους πήραν χαμπάρι και έφυγαν από το σημείο», τονίζει.

Εν συνεχεία της καταγγελίας του αναφέρει ότι «έλεγαν στα κορίτσια πιείτε βότκα και θα σας μείνει αξέχαστη η βραδιά. Ευτυχώς τα άφησαν να φύγουν, καθώς τους πήραν χαμπάρι».

Να θυμίσουμε, πως ο 19χρονος Αλβανός κατηγορείται και για τον βιασμό -από κοινού με έναν 23χρονο Ρομά- μίας 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments