Ελλάδα

Λαμία: Πολλά ερωτήματα για τον θάνατο της 13χρονης από αντιβίωση

Λαμία: Πολλά ερωτήματα για τον θάνατο της 13χρονης από αντιβίωση
Η 13χρονη στη Λαμία μπήκε για επέμβαση σκωληκοειδίτιδας, ωστόσο η αντιβίωση που της χορηγήθηκε ήταν η αιτία που έφυγε από την ζωή.

Συγκλονισμένη συνεχίζει να είναι η τοπική κοινωνία στη Λαμία από τον χαμό μιας 13χρονης, η οποία έφυγε από την ζωή μετά από επέμβαση σκωληκοειδίτιδας, όπως αναφέρει το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σήμερα (22/1/18) θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία-νεκροτομή παρουσία δυο ιατροδικαστών που έχει ορίσει η οικογένεια, ενώ την Τετάρτη (23/1/19) θα γίνει στη Λαμία η κηδεία του αδικοχαμένου κοριτσιού.

Θυμίζουμε, ότι η επέμβαση πήγε καλά, ωστόσο η αντιβίωση η οποία χορηγήθηκε στην ανήλικη μαθήτρια ήταν αυτή που της προκάλεσε αλλεργικό σοκ, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Σημειώνεται ότι τον θάνατό της έχει διαταχθεί ΕΔΕ μετά τη μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς της.

Μιλώντας στο Star Κεντρικής Λαμίας ο πατέρας της 13χρονης πραγματικά συγκλονίζει:

«Δεν μπορώ να καταλάβω από ότι πέθανε το παιδί, έτσι και αλλιώς ακόμα δεν μας έχουν πει. Αυτό που ξέρω είναι ότι δύο νοσοκομεία δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν ένα απλό περιστατικό. Μετά την επέμβαση το παιδί ήταν καλά, ήπιε υγρά, είχε επαφή.

Στη συνέχεια τα πράγματα χειροτέρευσαν πολύ, ένας καρδιολόγος, πολύ καλός, προσπάθησε να την επαναφέρει, δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Οι υπαίτιοι πρέπει να πληρώσουν».

Το θλιβερό περιστατικό έγινε την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments