Lifestyle

Μην παραχαράζετε την ιστορία, τώρα μιλάει η Ανανία (pics)

Μην παραχαράζετε την ιστορία, τώρα μιλάει η Ανανία (pics)
Η Τραϊάνα Ανανία ξανά χτυπά και βάζει πάλι στο στόχαστρο τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Οι 5+1 ατάκες της για τον "Κούλη" που δεν έχουν παίξει ακόμα στην τηλεόραση.

Το νέο… χιτ της Ελλάδας είναι το “Μην παραχαράζετε την ιστορία, η Μακεδονία είναι μία”. Από χθες παίζει ΠΑΝΤΟΥ. Όλα τα Social Media έχουν γεμίσει με το συγκεκριμένο σύνθημα που έγινε… viral.

Αν εσύ δεν το έχεις δει/ακούσει, ρίξε μια ματιά πριν συνεχίσεις:

Χθες, όμως, εκτός από τον συμπαθή παπά που κατάφερε να γίνει viral, εμφανίστηκε και η Τραϊάνα Ανανία. Το κορίτσι το οποίο είχε… ενοχλήσει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, λέγοντας της “καλημέρα, τι κάνεις εσύ;”. Για να λάβει την ξεκάθαρη απάντηση της Τραϊάνας:

«Στον άνθρωπο με κακή αγωγή, το θάρρος γίνεται θράσος, η σοφία σχολαστικότητα, η ευφυΐα κοροϊδία, η απλότητα βαναυσότητα και η καλοσύνη γίνεται κολακεία».

Η Ανανία, λοιπόν, επέστρεψε. Και μέσω συνέντευξής της ισχυρίστηκε ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος… δεν πάει καλά στα μυαλά του.

Ήταν, όμως, αυτά τα μοναδικά λόγια που είχε να του πει; Οι μοναδικές σκέψεις της; Μάλλον όχι.

Κι αν το… χιτ είναι “Μην παραχαράζετε την ιστορία, η Μακεδονία είναι μία”, εμείς θα προσθέσουμε και κάτι ακόμα. “Τώρα μιλάει η Ανανία”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments