Video

QX Inspiration concept: Το ηλεκτροκίνητο SUV από το μέλλον

QX Inspiration concept: Το ηλεκτροκίνητο SUV από το μέλλον
Το QX Inspiration concept βγαλμένο από άλλο... πλανήτη.

Το QX Inspiration concept, αποτελεί την «απεικόνιση» ενός ηλεκτροκίνητου Infiniti για το μέλλον, συνδυάζοντας ένα ηλεκτροκίνητο σύστημα κίνησης σε όλους τους τροχούς, με το πλαίσιο ενός SUV και εισάγοντας μια νέα γλώσσα σχεδιασμού της εταιρείας για την εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Πρόκειται για ένα μεσαίου μεγέθους πρωτότυπο SUV, που ενσαρκώνει το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα της μάρκας. Για την Infiniti η ηλεκτροκίνηση αποτελεί το επόμενο βήμα, έχοντας δείξει καινοτομίες τόσο σε τεχνολογία, όσο και σε κινητήρια σύνολα.

Αυτή η σχεδιαστική μελέτη δίνει μια γεύση από το πλάνο της μάρκας για τη διάθεση μια σειράς ηλεκτροκίνητων οχημάτων υψηλών επιδόσεων, που υπόσχονται συναρπαστική οδήγηση και αυτοπεποίθηση στην εμβέλεια.

Η μελλοντική γκάμα της εταιρείας θα αποτελείται από μια σειρά ηλεκτροκίνητων, e-POWER και υψηλής απόδοσης υβριδικών οχημάτων.

Χωρίς την ανάγκη για μια μεγάλη μπροστινή γρίλια για την ψύξη ενός κινητήρα, διατηρεί, παρ’ όλα αυτά, εκείνα τα σχήματα που θα υπήρχαν για την εισαγωγή του αέρα. Οι λεπτές επιφάνειες που αντικαθιστούν τη γρίλια, διαθέτουν ένα φωτισμένο λογότυπο περικλειόμενο από κανάλια που εκτρέπουν αέρα πάνω και γύρω από το σώμα του αμαξώματος.

Μια πιο προσεκτική ματιά στις λωρίδες των λεπτών προβολέων αποκαλύπτει σχέδια, χαραγμένα με λέιζερ, με μια ιδιαίτερη τεχνική που «αντηχεί» σε όλο το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου.

Τέλος, το ιαπωνικό «DNA» χαρακτηρίζει και το χειροποίητο εσωτερικό του QX Inspiration, που είναι φτιαγμένο με παραδοσιακές τεχνικές και με επιλογή υλικών εμπνευσμένων από την ιαπωνική αισθητική, ενώ η καμπίνα ενσωματώνει τεχνολογίες που διαμορφώνουν ένα φιλόξενο περιβάλλον, υποστηρίζοντας τον οδηγό και συνδέοντας τους επιβαίνοντες με τον υπόλοιπο κόσμο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments