Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Παρασκευή (25/1/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Παρασκευή (25/1/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Παρασκευή (25/1/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Βγάλτε τα όλα από μέσα σας. Δεν σας κάνει καλό να καταπιέζετε τα συναισθήματα σας. Αποκαλύψτε τις σκέψεις που έχετε στο μυαλό σας και θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα με το πώς θα εξελιχθεί η σχέση σας από εδώ και πέρα.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Είστε ικανοποιημένοι με την κατάσταση της σχέσης σας, οπότε για ανησυχείτε; Αντί να περιμένετε διαρκώς κάτι κακό να συμβεί, απολαύστε αυτό που έχετε τώρα για όσο θα διαρκέσει.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Είστε στενεμένοι οικονομικά οπότε θα πρέπει να κάνετε ό,τι μπορείτε με τα ελάχιστε χρήματα που διαθέτετε. Αγοράστε ρούχα από δεύτερο χέρι και κάντε δώρα που θα φτιάξετε μόνοι σας. Ο/Η αγαπημένος/η σας θα εκπλαγεί ευχάριστα από τις ικανότητές σας στην οικονομία.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Παρασκευή (25/1/19)

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής σήμερα και όλοι ανυπομονούν να δουν την επόμενη κίνησή σας. Απολαύστε όλο αυτό το ενδιαφέρον και μείνετε κάτω από τους προβολείς όσο περισσότερο μπορείτε. Ο/Η αγαπημένος/η σας είναι ο/η μεγαλύτερος/η σας θαυμαστής/θαυμάστρια.

Ωροσκόπιο Λέων

Μη μπαίνετε στη διαδικασία να συγκρίνετε τη σχέση σας με τα επώνυμα ζευγάρια που μοιάζουν τέλεια. Αν βγάλετε τις αψεγάδιαστες φωτογραφίες και τις διαφημίσεις, θα ανακαλύψετε ότι δεν είναι όλα ιδανικά.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Όταν ο/η αγαπημένος/η σας είναι άρρωστος/η, είναι η σειρά σας να τον/την περιποιηθείτε και να του/της ανεβάσετε τη διάθεση. Κάντε τις δουλειές στο σπίτι. Φροντίστε να έχετε πρόχειρα χαρτομάντιλα και φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Η υπερβολική ενσυναίσθηση μπορεί να σας κάνει κακό. Μην αφήνετε την άσχημη διάθεση του/της συντρόφου σας να θολώσει την κρίση σας. Αφήστε τη συμπόνια να σας οδηγήσει. Η ευγένεια κάνει θαύματα.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Παρόλο που θέλετε να έχετε τον έλεγχο σε κάθε κατάσταση, αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να επιβάλλετε την άποψη σας στους άλλους. Αφήστε τον/την αγαπημένο/η σας να πάρει τις αποφάσεις του/της, χωρίς να τους καταπιέζετε.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Το να αμφισβητείτε τις αποφάσεις του/της συντρόφου σας δε σημαίνει ότι οδεύετε προς το χωρισμό. Είναι υγιές να είστε επιφυλακτικοί πότε-πότε, οπότε σταματήστε να ανησυχείτε.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Παρασκευή (25/1/19)

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Πόσο ακραίοι μπορείτε να γίνετε; Το να προσθέτετε λίγη μαγεία στη σχέση σας με καινούργια συναρπαστικά σχέδια, όπως ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο ή καταδύσεις είναι διασκεδαστικό. Φροντίστε μόνο να μην το παρακάνετε.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Ο αυθορμητισμός μπορεί να είναι κάτι καλό αλλά μερικές φορές μπορεί να σας τρελάνει και τους δύο. Αν καθιερώσετε μια ρουτίνα θα μπορέσετε να βάλετε σε μια τάξη τον ξέφρενο τρόπο ζωής σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Το κοινό σας προκαλεί άγχος, οπότε γιατί δεν κανονίζετε μια παράσταση μόνο για τα μάτια του/της νούμερο ένα θαυμαστή/θαυμάστρια σας – του/της αγαπημένου/ης σας; Απαγγείλετε το αγαπημένο σας ποίημα, χορέψτε ή κάντε τους καντάδα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments