Μedia

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Η Κλέλια Ρένεση είναι ο λόγος που αγαπήσαμε (και άλλο) τη σειρά (pics&vids)

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Η Κλέλια Ρένεση είναι ο λόγος που αγαπήσαμε (και άλλο) τη σειρά (pics&vids)
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα - Σεζόν 6: Ας θυμηθούμε δύο από τις καλύτερες στιγμές της Κλέλιας Ρένεση στη σειρά.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Ένα από τα πρόσωπα που έχουν συζητηθεί όσο κανένα άλλο φέτος, είναι η Κλέλια Ρένεση.

Η αγαπημένη ηθοποιός υποδύεται στη σειρά την Καίτη Κίτσο και έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού.

https://www.facebook.com/Klelia.Renesi.Official/photos/a.684724941588019/2034961689897664/?type=3&theater

Οι ατάκες της, τα νάζια της και ο τρόπος που χειρίζεται τον… κυρ Ηλία, κέρδισαν από το πρώτο λεπτό τους φανατικούς της σειράς.

Υπάρχουν άπειρες στιγμές που θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι οι αγαπημένες του.

Ας θυμηθούμε όμως δύο από τις καλύτερες στιγμές της Κλέλιας στη σειρά.

Πώς μπορεί να ξεχάσει κανείς την πρώτη της σκηνή:

Βίντεο: Dinos_Skafidas

Η δεύτερη και πιο πρόσφατη αγαπημένη στιγμή στη σειρά με την ατάκα που σχολιάστηκε όσο καμία άλλη. “Τι θα λέω στο παιδί, ότι ξέκανα τον πατέρα του;”

Η Κλέλια Ρένεση φαίνεται ότι απολαμβάνει τη συμμετοχή της στη σειρά.

Μάλιστα πρόσφατα δημοσίευσε στο Instagram στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της Μουρμούρας και μας έδωσε και ένα απολαυστικό backstage

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μουρμουρααα #ελενηγερασιμιδου

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi) στις

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Γιατί δέχθηκε τον ρόλο η Κλέλια Ρένεση

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό «Τηλεθεατής» η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση σχολίασε την απόφασή της να πρωταγωνιστήσει στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Η Κλέλια Ρένεση, που διατηρεί δεσμό με τον γνωστό Γαλλο-ισπανό τραγουδιστή Μάνου Τσάο, απάντησε στο τι τη δελέασε και αποδέχθηκε το ρόλο.

«Ο ρόλος έχει μεγάλο ενδιαφέρον για μένα. Είναι μια γυναίκα γεμάτη αγάπη για ζωή και μια ανοιχτή αγκαλιά για τους γύρω της. Προσφέρει από την καρδιά της ό,τι μπορεί και αυτό από μόνο του την καθιστά ένα γλυκύτατο πλάσμα στα μάτια μου. Μου αρέσει η ξεροκεφαλιά και η επιμονή της Καίτης για τα πράγματα που θέλει να κατακτήσει. Είναι τρυφερή και γλυκιά, ζεστή και τρελή, ο ιδανικός συνδυασμός για να ερωτευτώ ένα ρόλο».

Και συνέχισε: «Και το τόσο καλογραμμένο κείμενο βοήθησε πολύ, ώστε να δώσω τα χέρια πολύ γρήγορα με την παραγωγή. Επίσης, η παρουσία του Βλαδίμηρου ήταν θεμελιώδης βοήθεια για να φτάσω την Καίτη και να την παρουσιάσω. Όπως βεβαίως και όλης της ομάδας της σειράς, μπροστά αλλά και πίσω απ’ τις κάμερες. Νιώθω τυχερή και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου».

Από πού άντλησε υλικό για να υποδυθεί την Καίτη; «Ανακάλεσα μνήμες από γυναίκες που έχω γνωρίσει κατά καιρούς, οι οποίες πάντα με γοήτευαν με τη δύναμη τους και το σθένος τους. Γυναίκες της επαρχίας της Ελλάδος, που μεγάλωσαν τα παιδιά τους μόνες τους, που δούλεψαν με τη γη και τα χωράφι, γυναίκες που δεν χρειάστηκαν ποτέ ψυχολόγο, παρά μονάχα ένα ποτηράκι τσίπουρο, που δεν πνίγονται σε μια κουταλιά νερό, που ξέρουν να αγαπούν και να αγαπιούνται, που ξέρουν το χάδι και το χαμόγελο και δεν τους έχει ακουμπήσει η “νεύρωση της πόλης”. Αυτές που κρατούν τις γειτονιές ακόμα ζωντανές, που φτιάχνουν τους καλύτερους κεφτέδες από αγάπη και μόνο, αυτές για τις οποίες η μέρα έχει 48 ώρες και τα προλαβαίνουν όλα.»

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Τι θα δούμε στο επεισόδιο 29.

Το επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς θα προβληθεί την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Η περίληψη του επεισοδίου

Ο κολλητός φίλος του Άγγελου καλείται να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα, γεγονός που πιέζει τον Άγγελο να αποκαλύψει στη Βέλη ένα μικρό ψεματάκι που της έχει πει.

Ο Ηλίας παθαίνει λαρυγγίτιδα και δεν μπορεί να μιλήσει. Η Καίτη επιμένει να μην πάει στη δουλειά και να ξεκουραστεί, όμως τα τηλέφωνα δεν σταματάνε να χτυπάνε.

Μη μπορώντας να μιλήσει ο Ηλίας, η Καίτη προσφέρεται να τον βοηθήσει στις συνεννοήσεις, αλλά σιγά- σιγά αρχίζει να παρεμβαίνει και να παίρνει μόνη της αποφάσεις.

Η Ξένια έχει όραμα να συμμετέχουν οι μαθητές του σχολείου της στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων.

Ζητά από τους μαθηματικούς να βάζουν συνέχεια τεστ στα παιδιά. Όταν η Σοφία το μαθαίνει, ζητάει βοήθεια από τον Μπάμπη για να της αλλάξει γνώμη…

Ο Μηνάς περιμένει, με χαρά, μία ομάδα από τη Ρόδο για έναν αγώνα με τον ΑΟΦ. Αλλά, παίκτες και οπαδοί έρχονται με άγριες διαθέσεις και η διάθεσή του απέναντί τους αλλάζει πάραυτα. Αντίθεατ, η Νούλα για τους δικούς της λόγους, είναι ενθουσιασμένη με την “εισβολή”…

Το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου / Βίντεο: Alpha TV Greece

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Συντελεστές

Το σενάριο υπογράφουν οι: Έλενα Σολωμού, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Σάρα Γανωτή, Θέμης Γκυρτής, Φώφη Κώττη, Γιάννης Διακάκης, κ.ά.

Σκηνοθετεί ο Διονύσης Φερεντίνος.

Μουρμουρίζουν οι: Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Κλέλια Ρένεση, Σπύρος Τσεκούρας, Άννα Κουτσαφτίκη, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Μαρία Χάνου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments