Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Δευτέρα (28/1/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Δευτέρα (28/1/19)
Ταρώ Λενορμάν: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Δευτέρα (28/1/19)

Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρα 32. Το Φεγγάρι (08 Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Αντιζηλίες – Ερωτικές εντάσεις – Συντροφικές συζητήσεις

Κριός

Μπορεί στο τώρα να έχετε κάποιες επικοινωνιακές δυσκολίες με τον άνθρωπο που αγαπάτε, αλλά από τον ερχόμενο μήνα, όλα θα είναι πιο εύκολα για εσάς.

Ταύρος

Μέσα στου δύο τρίτος σίγουρα δεν χωρεί. Τώρα αυτό είναι και κάτι που το έχετε καταλάβει και μάλλον πρέπει και να το εφαρμόσετε, σε όποια φάση και να είστε.

Δίδυμοι

Μάλλον είστε μέσα σε λάθος ερωτική σχέση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τώρα αυτό το έχετε καταλάβει και επιθυμείτε να βρείτε λύσεις, ακόμη και να αποχωρήσετε.

Καρκίνος

Φίλοι και γνωστοί, θα είναι και η γέφυρα σας, για να έρθετε πιο κοντά στο άτομο που έχετε αγαπήσει. Τώρα είναι μόνο η δική σας η ευθύνη, για το πώς θα το διαχειριστείτε.

Λέων

Μάλλον έχετε κάνει μια νέα γνωριμία, που ο τίτλος της είναι φιλία, αλλά στην πραγματικότητα αυτό, που έχετε καταλάβει είναι ότι υποβόσκουν αισθήματα.

Παρθένος

Είναι ασυνήθιστο αυτό που ζείτε μέσα στην ερωτική σας σχέση. Από την μια πολύ πάθος και από την άλλη εντάσεις και επικοινωνιακοί διαξιφισμοί.

Ζυγός

Είστε μέσα σε μια πιεστική εποχή, που όλοι ζητούν λύσεις από εσάς. Τώρα που θα τα ισορροπήσετε όλα, θα πρέπει να κοιτάξετε και την δική σας την ζωή.

Σκορπιός

Αυτά που βλέπετε μέσα στα τρίτα ζευγάρια και τα κριτικάρετε, προσοχή μην τα κάνετε και εσείς. Νέοι έρωτες, έρχονται στον δρόμο σας αυτόν τον νέο μήνα.

Τοξότης

Πολλά τα μάτια και τα ερωτόλογα που κυκλοφορούν γύρω σας. Τώρα που έχουν ξεκαθαρίσει τα πράματα με το παρελθόν σας, πρέπει να συνεχίσετε μπροστά.

Αιγόκερως

Η οικονομική σας καθημερινότητα, πηγαίνει πολύ καλύτερα και αυτό σίγουρα θα σας δώσει μια ανάσα, και από άλλες καταστάσεις που σας πίεζαν.

Υδροχόος

Είστε σε φάση μεγάλων αλλαγών και πιθανόν και να πρέπει να τα δείτε όλα τώρα πιο ώριμα και ειδικά την ερωτική σας ζωή, που μόνο σας απογοητεύει.

Ιχθείς

Είστε προκλητικοί όταν το θέλετε. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει να τραβήξετε άμεσα την προσοχή του ατόμου που έχετε μέσα στο μυαλό σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments