Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (29/1/19)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (29/1/19)
Ταρώ αγάπης: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (29/1/19).

ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ : η αυτοκράτειρα .

Κριέ, τα όνειρα είναι στο μυαλό σας περισσότερο από πριν. Έχετε ένα στόχο που θέλετε να προσεγγίσετε, αλλά αναρωτιέστε αν οι πόροι είναι διαθέσιμοι.

Ορίστε το μυαλό σας να σκέφτεστε το σύμπαν σαν απεριόριστη πηγή για εσάς. Αν πρόκειται να γίνει, θα συμβεί. Ζητήστε αυτό που χρειάζεστε. Η καρδιά σας βρίσκεται στο σωστό μέρος.

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: η σελήνη

Ταύρε, υπάρχει μια κατάσταση στη σχέση σας, που επηρεάζει τη λήψη αποφάσεων τώρα. Παρόλο που αισθανθήκατε πιεσμένοι σ’ αυτή τη σχέση, υπάρχουν ορισμένα προβλήματα στον ορίζοντα, που σας κάνουν να αναρωτιέστε ποιο θα είναι το μέλλον.

Στο παρελθόν, αντιμετωπίζατε τους φόβους σας με αυτοπεποίθηση, αλλά αυτή τη φορά είστε πιο σίγουροι ότι τα πράγματα θα λειτουργήσουν από μόνα τους, ακόμα κι αν δεν ξέρετε πώς θα συμβεί. Αν τα πράγματα γίνονται συναισθηματικά, θυμηθείτε ότι το κεφάλι βρίσκεται πάνω από την καρδιά μας, για κάποιο λόγο.

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: δικαιοσύνη Δίδυμοι, σήμερα θα απολαύσετε ένα συναίσθημα ισορροπημένο και σε αρμονία με τη φύση και τον έρωτα.

Η σχέση σας είναι λιγότερο αγχωτική. Το μυαλό σας θα χαλαρώνει όλο και περισσότερο, μέχρι το τέλος της ημέρας. Αν έχετε διάθεση για επιπλέον περιποίηση, επωφεληθείτε από αυτή την ενέργεια και κάντε μια όμορφη συζήτηση με το ταίρι σας.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (29/1/19)

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ: ο ήλιος

Καρκίνε, απελευθερώστε τυχόν τραυματικά συναισθήματα, από το δράμα που συνέβη την περασμένη εβδομάδα.

Μπορείτε να περιμένετε από τον σύντροφο ή τους αγαπημένους σας να είναι ανοιχτοί σε ό,τι πείτε, με ευαισθησία. Απόψε, δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να απολαύσει την ισορροπία της ξεκάθαρης σκέψης και της συναισθηματικής σαφήνειας, με τους άλλους.

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: οι εραστές Λέων, είστε αντιμέτωπος με μια απόφαση που αφορά πολλούς τομείς της ζωής σας. Δεν εκτιμάτε το ότι βρίσκεστε σε μια κατάσταση που δεν δημιουργήσατε ή δεν προκαλέσατε.

Φροντίστε να συγχωρέσετε όποιον ευθύνεται, έτσι ώστε ο θυμός και η ευθύνη να μην τυφλώνουν τη λήψη των αποφάσεών σας, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ: ο ερημίτης

Παρθένε, η αυτοπεποίθησή σας, είναι ισχυρή σήμερα. Τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλά στο σπίτι και στην εργασία.

Σήμερα, ανακαλύψτε το οικογενειακό ιστορικό σας και μάθετε περισσότερα για το τί συνέβαλε στην επιτυχία σας.

Τα συναισθήματά σας για τα πράγματα που σας έχουν δοθεί και επίσης οι ανταμοιβές που κερδίσατε, εκδηλώνονται εξαιτίας του παρελθόντος σας.

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ: ο αυτοκράτορας Ζυγέ, όπου οι άλλοι φαίνεται να πετυχαίνουν με ελάχιστη προσπάθεια, εσείς, εργάζεστε δύο φορές πιο σκληρά. Η επένδυση του χρόνου σας στον εαυτό σας αποδίδει καθώς γίνεστε οι καλύτεροι σ’ αυτό που κάνετε.

Τα πράγματα μπορεί να είναι δύσκολα στην αρχή, αλλά υπάρχει περιθώριο για ανάπτυξη και αυτό είναι καλό.

Θυμηθείτε να είστε ανοικτοί, σε κριτική και λήψη συμβουλών. Να είστε βέβαιοι πως θα δώσετε κι εσείς συμβουλές καθώς και ο προϊστάμενος σας, θέλει να μάθει από εσάς.

Τα πράγματα στην εργασία παραμένουν αμοιβαία και υπάρχει μια ευκαιρία για ανάπτυξη.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ: ο ιεροφάντης

Σκορπιέ, είστε ανεξάρτητοι και εστιάζετε στην αλληλεξάρτηση, βοηθώντας άλλους. Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης μπορεί να σας κάνουν να χάνετε χρόνο, που σας είναι πολύτιμος, για άλλα πράγματα χρησιμότερα.

Τα πράγματα προχωράνε σωστά σήμερα, είτε εργάζεστε έξω, είτε από το σπίτι. Μην ξεχάσετε να ξεκουράζεστε, όταν χρειάζεται.

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ: ο κόσμος Τοξότη, απολαύστε μια περίοδο καλοσύνης καθώς τα πράγματα γυρνάνε υπέρ σας. Οι άνθρωποι απολαμβάνουν την επιχείρησή σας και βρίσκεστε περιτριγυρισμένοι από ανθρώπους που σας αρέσουν. Υπάρχουν λιγότερα επιχειρήματα και μεγάλες μάχες, αυτή τη στιγμή.

Στην πραγματικότητα, φαίνονται ειρηνικά. Με τα πράγματα σε ισορροπημένη ενέργεια, χρησιμοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να σκεφτείτε τον επόμενο στόχο και το έργο σας. Αντί να μεταφέρεστε στην επόμενη κατάσταση στην εργασία ή στο σπίτι, να είστε ενεργοί. Κάντε μια λίστα με τα επόμενα μεγάλα σχέδιά σας και θέστε τους στόχους.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (29/1/19)

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ: 3 των κυπέλλων

Αιγόκερε, η δημιουργικότητά σας κάνει ένα διάλειμμα και η ανάγκη σας για επανασύνδεση με τη φύση είναι απαραίτητη.

Πηγαίνετε σ’ ένα πάρκο ή κάπου ήσυχα για να αναζωογονήσετε την ψυχική σας ενέργεια για να αποφύγετε το αίσθημα κούρασης, για αύριο.

ζώδια υδροχόος(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ: ο τρελός Υδροχόε, σας αρέσει να βρίσκεστε με φίλους ή την οικογένεια, αλλά ακόμη και γι’ αυτούς, χρειάζεστε λίγο χρόνο, κάθε φορά. Σήμερα, οφείλετε κάποια ισορροπία.

Αν έχετε δώσει όλο σας τον εαυτό στους άλλους, θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για εσάς, από το συνηθισμένο. Έχετε χρόνο, να πάτε στο γυμναστήριο, ή να κάνετε ένα αφρόλουτρο? Αν ναι, κάντε το!

ζώδια ιχθύες(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ: ο πύργος

Ιχθύες μπορεί να μην είναι αυτό που θέλατε, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε την ευτυχία, όταν κάποιος, σταματήσει να παίζει παιχνίδια με την καρδιά σας.

Αυτή τη στιγμή, στρέψτε την προσοχή σας σε αυτό που μπορείτε να ελέγξετε, καθώς μπορεί να μην είστε σε θέση να κερδίσετε αυτή τη μάχη.

Τα πράγματα μπορεί να βελτιωθούν. Αλλά για σήμερα, αυτό το γύρο πρέπει να τον αφήσετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments