Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Παρασκευή (1/2/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Παρασκευή (1/2/19)
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για ελεύθερους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Παρασκευή (1/2/19).

Ζώδια Κριός

Είστε κάπως ανοργάνωτοι σήμερα, αλλά αυτό στο οποίο θα πρέπει να εστιάσετε βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας.

Θα χάσετε κάτι εάν δεν επικεντρωθείτε στο παρόν. Κάποιος/α ξεχωριστός/ή ενδιαφέρεται για εσάς, οπότε δώστε προσοχή στα πάντα.

Ζώδια Ταύρος

Η κοινωνική σας ενέργεια κορυφώνεται σήμερα. Αντί να συναναστρέφεστε με αγνώστους, επικοινωνήστε με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Αυτό το άτομο χρειάζεται την προσοχή σας. Βγείτε για μια βραδινή έξοδο στην πόλη – μόνο οι δυο σας. Ο χρόνος που θα περάσετε μαζί θα κάνει θαύματα.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Παρασκευή (1/2/19)

Ζώδια Δίδυμοι

Ένα ερωτικό ενδιαφέρον ξυπνά κάτι πρωτόγνωρο μέσα σας. Αυτό το άγριο συναίσθημα σας κατακλύζει και καταλύει όλες σας τις άμυνες. Μην το πολεμάτε – αφήστε το να κάνει τον κύκλο του. Ίσως αυτό το άτομο να ήρθε στη ζωή σας για να μείνει.

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα καλό θα ήταν να προσέχετε τι λέτε. Κάποιος/α σας έχει ερωτευτεί. Δυστυχώς, μπορεί να μην αισθάνεστε με τον ίδιο τρόπο. Εάν δεν είστε βέβαιοι, αφιερώστε λίγο χρόνο σε αυτό το άτομο. Μήπως τελικά εξελιχθεί σε μια ερωτική σχέση; Έχουν συμβεί και πιο περίεργα πράγματα!

Ζώδια Λέων

Εάν η έντονη χημεία που αισθάνεστε με κάποιον/α σας έχει πάρει το μυαλό, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Αρχικά αυτό το άτομο μπορεί να φαίνεται σαν «ο/η ένας/μία και μοναδικός/ή» αλλά μην αφήσετε το πάθος σας να θολώσει την κρίση σας. Δώστε προσοχή και μείνετε προσγειωμένοι.

Ζώδια Παρθένος

Αισθάνεστε καλύτερα όταν προγραμματίζετε τα πράγματα από πριν. Καταρτίστε το πρόγραμμά σας για τις επόμενες μέρες και τηρήστε το. Θα το χρειαστείτε για βοήθεια όταν θα έρθετε αντιμέτωποι με κάθε είδους – όχι και τόσο ευχάριστες προσκλήσεις – συγνώμη, έχετε άλλα σχέδια.

Ζώδια Ζυγός

Τα στάνταρ σας είναι λίγο υψηλά. Όχι ότι είναι λάθος κάτι τέτοιο, αλλά θα μπορούσατε να περιορίσετε λίγο τις απαιτήσεις σας. Επεκτείνετε τις προτιμήσεις σας και δοκιμάστε κάτι καινούργιο. Θα γνωρίσετε κάποιον/α με τον/την οποίο/α δεν περιμένατε ποτέ ότι θα έρθετε σε επαφή.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα έχετε μια αποκάλυψη. Κάτι που σας απασχολούσε εδώ και εβδομάδες ξαφνικά ξεκαθαρίζει. Μην χάνετε το χρόνο σας για να σκεφτείτε το επόμενο σας βήμα. Βασιστείτε στο ένστικτό σας και δράστε γρήγορα πριν χάσετε την ευκαιρία.

Ζώδια Τοξότης

Φιλοδοξείτε να πετύχετε έναν νέο στόχο -είτε πνευματικά, συναισθηματικά ή και τα δύο. Εξερευνήστε ιδέες έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Μην φοβάστε να δοκιμάσετε γιόγκα, διαλογισμό, ακόμη και ψυχοθεραπεία. Να είστε ανοιχτόμυαλοι και οι ευκαιρίες θα έρθουν σύντομα στο δρόμο σας.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Παρασκευή (1/2/19)

Ζώδια Αιγόκερως

Το γεμάτο πρόγραμμα σας ρουφάει όλη σας την ενέργεια. Ίσως ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας και να βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Ξαναπιάστε αυτό το βιβλίο που αφήνετε διαρκώς στη μέση, περάστε λίγο περισσότερο χρόνο στο γυμναστήριο ή επισκεφτείτε τους γονείς σας. Σύντομα θα ξεκινήσετε πάλι το δραστήριο πρόγραμμά σας.

Ζώδια Υδροχόος

Επαναξιολογήστε τις ανάγκες της ερωτικής σας ζωής. Μήπως προσπαθείτε να ανταποκριθείτε στις ανάγκες κάποιου άλλου; Αν είστε ακόμα κολλημένοι στο να ψάχνετε το τέλειο, ήρθε η ώρα να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Με τι είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε και χωρίς τι δεν μπορείτε να ζήσετε;

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα όχι μόνο θα πρέπει να φλερτάρετε με τα μάτια με όποιον/α σας κάνει κλικ, αλλά και να τους πιάνετε την κουβέντα αν μπορείτε. Μην ανησυχείτε για το πως θα το πάρουν. Κάποιος/α βρίσκει την αυτοπεποίθησή σας γοητευτική.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments