Ελλάδα

Δίκη Καλλίτση: Συνήγορος σήκωσε όπλο μπροστά στην Έλενα Χριστοπούλου

Δίκη Καλλίτση: Συνήγορος σήκωσε όπλο μπροστά στην Έλενα Χριστοπούλου
Ξέσπασε σε κλάματα η Έλενα Χριστοπούλου κατά την διάρκεια της δίκης Καλλίτση.

Δίκη Καλλίτση: Με κάθε λεπτομέρεια περιέγραψαν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας ο κομμωτής, Καλλίτσης και η πρώην σύζυγός του, Έλενα Χριστοπούλου τα όσα έζησαν τον Ιανουάριο του 2016, όταν τρεις ληστές τους επιτέθηκαν στο γκαράζ του σπιτιού τους στο Λυκαβηττό.

Θυμίζουμε, ότι από το περιστατικό είχε τραυματιστεί ο γνωστός κομμωτής στο στήθος και τα πόδια. Ο σύζυγός της μάλιστα πάλεψε με τους δράστες παρότι τραυματισμένος, καταφέρνοντας να βγάλει από το δράστη την κουκούλα που φορούσε.

Η Έλενα Χριστοπούλου περιέγραφε πως οι κατηγορούμενοι μπήκαν οπλισμένοι στο γκαράζ της οικείας τους.

«Έκανε τα πάντα για να μας προστατεύσει. Πάλεψε πολύ γενναία» είπε χαρακτηριστικά η μάρτυρας για να απαντήσει ο εισαγγελέας “ούτε σε ταινία δεν τα έχουμε δει αυτά. Και ο Σταλόνε να ήταν θα έπεφτε. Ούτε σε κόμικ που πυροβολούν τα ζόμπι και δεν πέφτουν. Πήγαν να ληστέψουν έναν κομμωτή και βρέθηκαν κοντά σε ένα κομάντο”.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της η Έλενα Χριστοπούλου ξέσπασε σε κλάματα όταν ο συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων της υπέδειξε ένα όπλο σηκώνοντας το ψηλά.

Αναλυτικά ο διάλογος που ακολούθησε:

  • Έλενα Χριστοπούλου: Έπρεπε να το φέρετε μπροστά μου; Είναι αληθινό;
  • Συνήγορος: Όχι 0,99 από τα Jumbo
  • Έλενα Χριστοπούλου: Βάλτε το τώρα στην τσάντα. Τώρα αμέσως
  • Πρόεδρος: Δεν είναι σε καλή κατάσταση η μάρτυρας τρέμει ολόκληρη
  • Πάνος Καλλίτσης: Ντροπή σας
  • Εισαγγελέας: Να σέβεστε κύριε συνήγορε

Η Έλενα Χριστοπούλου αντέδρασε και όταν ο ένας από τους κατηγορούμενους πήρε το λόγο και ισχυρίστηκε πως δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση, λέγοντας «αφού ήθελα να τη σκοτώσω γιατί δεν τη σκότωσα; Γιατί δεν ήθελα…» επισημαίνοντας πως εκείνη και ο πρώην σύζυγος της είχαν και τύχη μέσα στην ατυχία τους.

Την ίδια ώρα, όταν συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε από το δικαστήριο να γίνει αναπαράσταση των γεγονότων, η Έλενα Χριστοπούλου αντέδρασε επίσης και αναφερόμενη στον πρώην σύζυγο της είπε:

“Αν δεν είχε σωθεί από θαύμα θα τον φέρνατε από το νεκροταφείο για να κάνει την αναπαράσταση”.

Σημειώνουμε, ότι ο Πάνος Καλλίτσης σήκωσε την μπλούζα του και έδειξε στο δικαστήριο το χτύπημα της σφαίρας δίπλα στην καρδιά του. «Έχω «φάει» τρεις σφαίρες. Η πρώτη με βρήκε πάνω από το γόνατο. Του όρμησα από ένστικτο γιατί ήθελα να έχω στοιχεία του πάνω μου. Ήθελα να σώσω τον άνθρωπο μου… Με πυροβόλησε και στο άλλο πόδι και στη συνέχεια δίπλα στην καρδιά”.

Η δίκη συνεχίζεται στις 22 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments