Ειδήσεις

Τάσος Αρνιακός: Τι απάντησε για τη Νότια Μακεδονία που είπε στο δελτίο καιρού

Τάσος Αρνιακός: Τι απάντησε για τη Νότια Μακεδονία που είπε στο δελτίο καιρού
Ο Τάσος Αρνιακός είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια με τη φράση για Νότια Μακεδονία που είπε σε πρόγνωση καιρού. Τι απάντησε ο ίδιος.

Για μεγάλη παρεξήγηση κάνει λόγο ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 Τάσος Αρνιακός σχετικά με τα περί Νότιας Μακεδονίας που είπε σε πρόβλεψή του.

Ο μετεωρολόγος, που είχε δεχθεί πλήθος επικριτικών και υβριστικών σχολίων στο Twitter, απάντησε στο star.gr:

«Πρόκειται για μια μεγάλη παρεξήγηση. Αναφερόμενος στη φράση Νότια Μακεδονία, εννοούσα τους νομούς που βρίσκονται στη Νότια Μακεδονία της χώρας μας, όπως είναι η Κατερίνη. Από εδώ και πέρα θα αναφέρομαι μόνο σε νομούς για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική. Σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα κάτι άλλο».

Τάσος Αρνιάκος: Τι είχε πει και τι αντιδράσεις έφερε

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο Τάσος Αρνιακός τις τελευταίες ώρες αφού κατονόμασε την Μακεδονία ως «Νότια Μακεδονία» στο δελτίο καιρού του ΑΝΤ1.

«Αύριο Τετάρτη περιμένουμε βροχές και καταιγίδες με τοπικές χαλαζοπτώσεις που θα είναι ισχυρές κυρίως στα κεντρικά, το ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και πιθανά στο βόρειο Αιγαίο και τη νότια Μακεδονία» ανέφερε ο Τάσος Αρνιακός στην πρόγνωση του καιρού στον ΑΝΤ1 προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων πολλών χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που ακούγεται η «Νότια Μακεδονία». Πολλές συζητήσεις και σχόλια έχει προκαλέσει και η ανταπόκριση δημοσιογράφου της ΕΡΤ3 από τα σύνορα με τα Σκόπια, στο δελτίο του κρατικού σταθμού που μεταδόθηκε στις 23 Ιανουαρίου, δύο ημέρες πριν την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή των Ελλήνων, που έκανε αναφορά σε «Βόρεια» και «Νότια» Μακεδονία.

Τελικά ο Τάσος Αρνιακός με τη σημερινή του τοποθέτηση έληξε την παρεξήγηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments