Διεθνή

Ντόναλντ Τραμπ: Ο ειδικός καλεσμένος του προέδρου κοιμήθηκε στην ομιλία του! (pic)

Ντόναλντ Τραμπ: Ο ειδικός καλεσμένος του προέδρου κοιμήθηκε στην ομιλία του! (pic)
Ντόναλντ Τραμπ: Ο νεαρός που προσκλήθηκε ειδικά από τον... συνεπώνυμό του, πρόεδρο των ΗΠΑ, έπεσε στην αγκαλιά του Μορφέα κατά τη διάρκεια ομιλίας!

Ντόναλντ Τραμπ: Ο 11χρονος Τζόσουα Τραμπ έχει υποστεί bullying στο σχολείο του. Αιτία, η συνεπωνυμία του με τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Το γεγονός αυτό έγινε αντιληπτό από τη σύζυγο του προέδρου, Μελάνια, η οποία ανέλαβε δράση.

Κάλεσε τον μικρό (ο οποίος δεν έχει κάποια συγγενική σχέση με τον πρόεδρο) να παρακολουθήσει την ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ στο Κογκρέσο. Με αυτόν τον τρόπο, πίστεψε ότι θα σταλεί μήνυμα κατά του bullying και θα έφτιαχνε την αυτοπεποίθηση του νεαρού.

Πάντως, το μήνυμα που εστάλη από τον νεαρό Τζόσουα, ήταν παντελώς διαφορετικό…

Ο νεαρός δεν άντεξε και παραδόθηκε στην αγκαλιά του Μορφέα κατά τη διάρκεια της ομιλίας. Φυσικά, το εν λόγω ενσταντανέ έγινε viral και έκανε τον γύρο του κόσμου. Οι περισσότεροι βρήκαν την ευκαιρία να τρολάρουν τον Αμερικανό πρόεδρο. Άλλοι, υπερτόνισαν πως οι ομιλίες των πολιτικών είναι αρκετά βαρετές για ένα παιδί.

Ό,τι κι αν έγινε, ο νεαρός Τζόσουα έγινε viral. H εικόνα του από το Κονγκρέσο, εν ώρα… ύπνου, αποτελεί το νέο διαδικτυακό trend στις ΗΠΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments