Μedia

Βασίλης Σίμος: Ποιος είναι ο νέος παίκτης του Survivor (pics)

Βασίλης Σίμος: Ποιος είναι ο νέος παίκτης του Survivor (pics)
Βασίλης Σίμος: Το Survivor δε θα είναι η πρώτη του τηλεοπτική εμπειρία.

Βασίλης Σίμος: Ποιος είναι ο νέος παίκτης που μπαίνει στο Survivor και γιατί τόσος… ντόρος γύρω απ’ το όνομά του;

Ο Βασίλης Σίμος έχει βρεθεί ξανά μπροστά από τις κάμερες ως δημοσιογράφος καθώς ήταν σε εκπομπές του πρώην EPSILON και νυν OPEN, όπως «Παιδιά από σπίτι» και «Αποκαλυπτικά».

Εκτός όμως από τις σπουδές του στη δημοσιογραφία ο Βασίλης Σίμος ασχολείται με το modeling αλλά και με τον αθλητισμό και έτσι αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο SURVIVOR. Κι ενώ ήταν στην ομάδα των προσώπων που θα βρισκόντουσαν μετά από λίγο καιρό στο ριάλιτι επιβίωσης τελικά ο τραυματισμός του Δημήτρη Μαργαρίτη έστειλε νωρίτερα στον Άγιο Δομίνικο τον Βασίλη Σίμο.

Σημειώνεται ότι εκτός από τις άλλες επαγγελματικές του ιδιότητες ο Βασίλης Σίμος ασχολείται και με την οικογενειακή επιχείρηση ιχθυοπωλείων.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες έχει ήδη ενταχθεί στην ελληνική ομάδα του ριάλιτι και θα δούμε σύντομα τις αγωνιστικές του επιδόσεις.

Βασίλης Σίμος: Ποιου θέση παίρνει

Η πρώτη αποχώρηση από το Survivor Ελλάδας – Τουρκίας έγινε χθες το βράδυ. Η ελληνική ομάδα είχε τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση παίκτες, καθώς ηττήθηκε από την τουρκική στον πρώτο αγώνα ασυλίας του φετινού παιχνιδιού.

Ιουλιέτα Κίτρινοτ, Σπύρος Γουρδούπης και Ντέμη Τσαγανού ήταν οι τρεις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση και όπως ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού ο Σάκης Τανιμανίδης, ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί από το παιχνίδι είναι η Ντέμη Τσαγανού.

Υπενθυμίζεται ότι από την ελληνική ομάδα ήδη έχει αποχωρήσει ο Δημήτρης Μαργαρίτης λόγω τραυματισμού.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε στεναχωρημένοι γιατί όπως είπα και πριν ήταν ένα όνειρο που ήθελα να το ζήσω περισσότερο. Παρ’ όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι, όποτε όταν έρχεσαι στη θέση του υποψήφιου, υπάρχει και η πιθανότητα να συμβεί αυτό που συνέβη τώρα.

Οπότε, οκ. Δεν θα πω ότι είναι αδικία ακριβώς γιατί είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι αδικία από την άποψη ότι δεν έχεις προλάβει να δείξεις πράγματα, κληθήκαμε να πάρουμε μια απόφαση για το ποιον θα ψηφίσουμε, ενώ ουσιαστικά είχαμε παίξει πολύ λίγο. Στην πορεία έδειξα ότι έχω πολύ δυνατά στοιχεία, οπότε με αυτή την έννοια είναι άδικο και για μένα και για την ομάδα που φεύγω», είπε η Ντέμη Τσαγανού λίγο μετά την ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments