Μedia
pagenews.gr / Μedia / Μουτσινάς: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο παρουσιαστής
Μουτσινάς: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο παρουσιαστής | Pagenews.gr
Pagenews Team

ΜουτσινάςΟ παρουσιαστής της εκπομπής «Για την παρέα»,  αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο Νίκος Μουτσινάς διάγει μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο για τον ίδιο. Η εκπομπή του «Για την παρέα» στο OPEN Beyond TV, σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα, η παράσταση που συμμετέχει με τη Μαρία Σολωμού, τα πηγαίνει εξαιρετικά.

Το μήνυμα του Μουτσινά προς τους ακόλουθούς του

Πάντως, όπως ανέφερε ο ίδιος, στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος. Η συνεχής δουλειά και οι απαιτήσεις στο θέατρο και την τηλεόραση τον λύγισαν. Ο Νίκος Μουτσινάς υποφέρει από λουμπάγκο, το οποίο τον κρατά εκτός εκπομπής και θεάτρου προς το παρόν.

Ο παρουσιαστής, μέσω ανάρτησής του στο instagram, ανέφερε τα εξής: «Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Τι να κάνουμε παιδιά… γεράματα! Σήμερα δεν έχει ούτε εκπομπή, ούτε παράσταση, έχει μόνο φυσικοθεραπεία».

πηγή φωτογραφίας: Instagram / nikosmoutsinas Το απρόοπτο στην παράσταση της Πέμπτης

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης. Ενώ η παράσταση με τη Μαρία Σολωμού είχε ξεκινήσει, ο Μουτσινάς έπαθε λουμπάγκο και δε μπορούσε να κουνηθεί. Άμεσα, οι συνεργάτες του έσπευσαν να ενημερώσουν το κοινό για το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο παρουσιαστής. Λόγω της αδυναμίας του να κουνηθεί, η παράσταση της Πέμπτης δεν συνεχίστηκε. «Βερβερίτσα»: Το έργο του Νίκου Μουτσινά

Το έργο του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος έχει αναδειχθεί σε μετρ της μαύρης κωμωδίας, αφουγκράζεται τις ανησυχίες και τα προβλήματα των σύγχρονων ζευγαριών και τα μετατρέπει σε ξεκαρδιστικές σκηνές πάνω στο θεατρικό σανίδι.

Η «μαύρη φαρσοκωμωδία» παίζεται από τις 12 Δεκεμβρίου στο θέατρο Βρετάνια. Ο Νίκος Μουτσινάς έχει γράψει το κείμενο και παράλληλα σκηνοθετεί την παράσταση. Πλην του παρουσιαστή, στην παράσταση συμμετέχει η Μαρία Σολωμού, η Ματίνα Νικολάου, η Φανή Γεωργακοπούλου, η Στέλλα Ρουσάκη και η Νικόλ Παναγιώτου.

Συντελεστές

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Νίκος Μουτσινάς
Σκηνικά: 
Μαρία Φιλίππου
Χορογραφία: 
Χριστίνα Φωτεινάκη
Βοηθός Σκηνοθέτη: 
Αναστασία Μανιάτη
Φωτογραφίες: 
Νίκος Ζήκος
Artwork: 
Κωνσταντίνος Γεωργαντάς
Φωτισμοί: 
Χρήστος Τζιόγκας
Βίντεο: 
Κάρολος Πορφύρης

Διανομή

Νίκος Μουτσινάς
Μαρία Σολωμού
Ματίνα Νικολάου
Φανή Γεωργακοπούλου
Στέλλα Ρουσάκη
Νικόλ Παναγιώτου

Ετικέτες: 
2019