Μedia

Μουτσινάς: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο παρουσιαστής

Μουτσινάς: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο παρουσιαστής
Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε ανάρτηση για το πρόβλημα που τον κράτησε μακριά από την παράσταση και την σημερινή εκπομπή του.

ΜουτσινάςΟ παρουσιαστής της εκπομπής “Για την παρέα”,  αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο Νίκος Μουτσινάς διάγει μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο για τον ίδιο. Η εκπομπή του “Για την παρέα” στο OPEN Beyond TV, σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα, η παράσταση που συμμετέχει με τη Μαρία Σολωμού, τα πηγαίνει εξαιρετικά.

Το μήνυμα του Μουτσινά προς τους ακόλουθούς του

Πάντως, όπως ανέφερε ο ίδιος, στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος. Η συνεχής δουλειά και οι απαιτήσεις στο θέατρο και την τηλεόραση τον λύγισαν. Ο Νίκος Μουτσινάς υποφέρει από λουμπάγκο, το οποίο τον κρατά εκτός εκπομπής και θεάτρου προς το παρόν.

Ο παρουσιαστής, μέσω ανάρτησής του στο instagram, ανέφερε τα εξής:

“Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Τι να κάνουμε παιδιά… γεράματα! Σήμερα δεν έχει ούτε εκπομπή, ούτε παράσταση, έχει μόνο φυσικοθεραπεία”.

πηγή φωτογραφίας: Instagram / nikosmoutsinas

Το απρόοπτο στην παράσταση της Πέμπτης

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης. Ενώ η παράσταση με τη Μαρία Σολωμού είχε ξεκινήσει, ο Μουτσινάς έπαθε λουμπάγκο και δε μπορούσε να κουνηθεί. Άμεσα, οι συνεργάτες του έσπευσαν να ενημερώσουν το κοινό για το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο παρουσιαστής. Λόγω της αδυναμίας του να κουνηθεί, η παράσταση της Πέμπτης δεν συνεχίστηκε.

“Βερβερίτσα”: Το έργο του Νίκου Μουτσινά

Το έργο του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος έχει αναδειχθεί σε μετρ της μαύρης κωμωδίας, αφουγκράζεται τις ανησυχίες και τα προβλήματα των σύγχρονων ζευγαριών και τα μετατρέπει σε ξεκαρδιστικές σκηνές πάνω στο θεατρικό σανίδι.

Η “μαύρη φαρσοκωμωδία” παίζεται από τις 12 Δεκεμβρίου στο θέατρο Βρετάνια. Ο Νίκος Μουτσινάς έχει γράψει το κείμενο και παράλληλα σκηνοθετεί την παράσταση. Πλην του παρουσιαστή, στην παράσταση συμμετέχει η Μαρία Σολωμού, η Ματίνα Νικολάου, η Φανή Γεωργακοπούλου, η Στέλλα Ρουσάκη και η Νικόλ Παναγιώτου.

Συντελεστές Κείμενο – Σκηνοθεσία: Νίκος Μουτσινάς Σκηνικά: Μαρία Φιλίππου Χορογραφία: Χριστίνα Φωτεινάκη Βοηθός Σκηνοθέτη: Αναστασία Μανιάτη Φωτογραφίες: Νίκος Ζήκος Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας Βίντεο: Κάρολος Πορφύρης

Διανομή

Νίκος Μουτσινάς Μαρία Σολωμού Ματίνα Νικολάου Φανή Γεωργακοπούλου Στέλλα Ρουσάκη Νικόλ Παναγιώτου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments