Video

Τσιγάρο τρένο: Άντρας βγήκε να καπνίσει και ξέχασε στο βαγόνι το καρότσι με το παιδί του (vid)

Τσιγάρο τρένο: Άντρας βγήκε να καπνίσει και ξέχασε στο βαγόνι το καρότσι με το παιδί του (vid)
Τσιγάρο τρένο: Πρωτοφανές περιστατικό στο Οχάιο, με τον απρόσεκτο πατέρα να γλιτώνει στο παρά ένα μια περιπετειώδη ημέρα.

Τσιγάρο τρένο: Ένας καπνιστής πατέρας, λίγο έλειψε να μπει σε μεγάλες περιπέτειες λόγω του πάθους του. Ο άνδρας από την Αμερική αποφάσισε να κατέβει από το βαγόνι για να καπνίσει. Ωστόσο μέσα, υπήρχε το καρότσι με το παιδί του.

Πως έγινε το περιστατικό

Όλα πήγαν… στραβά, όταν δόθηκε το σήμα εκκίνησης για τον επόμενο σταθμό. Ο μηχανοδηγός πήρε την απόφαση να ξεκινήσει για τον επόμενο σταθμό. Όμως, ο άντρας δεν πρόλαβε να επιβιβαστεί στο βαγόνι όπου μέσα βρισκόταν το παιδί του.

Παρά τις προσπάθειες ενός επιβάτη, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει τις πόρτες ανοιχτές, δίνοντας σήμα στον οδηγό, το τρένο έφυγε για την επόμενη στάση. Ο πατέρας του παιδιού, προσπάθησε, τρέχοντας πίσω από το τρένο, για να δώσει σήμα στον οδηγό. Η προσπάθειά του ήταν μάταιη.

Η λαχτάρα του πατέρα έλαβε τέλος. Ευτυχώς για εκείνον, ο μηχανοδηγός είχε ειδοποιηθεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Έτσι, περίμενε την έλευση του πατέρα στην επόμενη στάση. Κάτι το οποίο συνέβη, με τον καπνιστή άνδρα να βλέπει ξανά το παιδί του.

Το βίντεο από το τρένο

Οι συνέπειες του καπνίσματος

Το κάπνισμα καταστρέφει τις μικροσκοπικές “τρίχες” στους πνεύμονές σας στους ανώτερους αεραγωγούς. Η κύρια λειτουργία τους είναι να προστατεύσουν τους πνεύμονες από τις λοιμώξεις, είτε ιογενείς είτε βακτηριακές.

Αυτό το σύστημα εν γένει, καταστρέφεται από τον καπνό των τσιγάρων και έτσι μειώνεται η αποτελεσματικότητά του. Εντούτοις, οι στατιστικές δείχνουν, ότι για τους ανθρώπους που έχουν κόψει το κάπνισμα μειώνεται ο κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου του πνεύμονα.

Το κάπνισμα όμως, δημιουργεί μόνιμες ζημιές και στις κυψελίδες των πνευμόνων. Έτσι, όσοι καπνίζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), όπως χρόνια βρογχίτιδα ή εμφύσημα.

Ενώ μερικές από τις φλεγμονές που προκαλούνται μπορεί να είναι αναστρέψιμες, τα σημάδια στους πνεύμονες μένουν για πάντα. Συνεχίζοντας βέβαια το κάπνισμα, μειώνονται και οι όποιες πιθανότητες αναστροφής κάθε βλάβης στους πνεύμονες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments