Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Αντικείμενα και χουλιγκανισμοί στην άφιξη του Ολυμπιακού

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Αντικείμενα και χουλιγκανισμοί στην άφιξη του Ολυμπιακού
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Τι έγινε κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Με παρατράγουδα ξεκίνησε το ντέρμπι, εξωαγωνιστικά.

Συγκεκριμένα κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Τούμπας, όταν έκανε την εμφάνισή του το πούλμαν που μετέφερε την «ερυθρόλευκη» αποστολή στο γήπεδο, «έπεσαν» μπουκάλια και διάφορα αντικείμενα, σύμφωνα με το redking.

Εκτός αυτών όμως και στον χώρο που άφησε το πούλμαν τα μέλη της αποστολής των Πειραιωτών, υπήρχαν άτομα οι οποίοι όμως δεν είχαν καμία δουλειά να βρίσκονται εκεί αφού πρόκειται για οπαδούς και χούλιγκαν οι οποίοι εμπόδιζαν την είσοδο και παρενοχλούσαν τα μέλη της αποστολής να μπουν στα αποδυτήρια.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Δεν άφηναν τον Μαρινάκη να μπει στην Τούμπα

Ο  μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει το ματς.

Όπως αναφέρει το 10.gr οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ απαγορεύουν την είσοδο του στα αποδυτήρια του γηπέδου μαζί με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Είναι χαρακτηριστικό πως και η αποστολή του Ολυμπιακού άργησε να μπει τελικά στα αποδυτήρια του γηπέδου και στην συνέχεια για την αναγνωριστική βόλτα στο γήπεδο.

Στο σημείο που βρισκόταν ο Μαρινάκης μαζί με την αποστολή της ομάδας πήγε και ο Γιώργος Σαββίδης με τον ισχυρό άνδρα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ να αναφέρει πως πήγε στο σημείο για να δει πως όλα πήγαν καλά με την ομάδα.

Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε κανονικά στη σουίτα που βρίσκονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Διαβάστε Eπίσης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play