Αθλητισμός

Efmamjjasond Gonzalez: Ο παίκτης που πήρε το όνομά του από τους 12 μήνες του χρόνου

Efmamjjasond Gonzalez: Ο παίκτης που πήρε το όνομά του από τους 12 μήνες του χρόνου
Ο Efmamjjasond Gonzalez δοκιμάζεται από την Σαν Λορέντσο και έχει γίνει πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο εξαιτίας της απίστευτης "προέλευσης" του ονόματός του.

Ο Efmamjjasond Gonzalez βρίσκεται στην Αργεντινή όπου δοκιμάζεται από την Σαν Λορέντσο.

Πρόκειται για έναν παίκτη που η προέλευση του ονόματός του είναι απίστευτη.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ποδοσφαίρου της Κολομβίας.

Για αρκετό καιρό ήταν στα τμήματα υποδομής της Ατλέτικο Νασιονάλ, πριν μείνει ελεύθερος στο φινάλε του 2018.

Έτσι λοιπόν, πίσω από το όνομά του  κρύβεται μία απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστές τους γονείς του: θέλοντας να του δώσουν ένα ξεχωριστό όνομα, δημιούργησαν ένα με μια άκρως πρωτότυπη – ομολογουμένως – σκέψη.

Τι έκαναν; Έβαλαν στη σειρά όλα τα αρχικά των μηνών του χρόνου στην ισπανική γλώσσα.

Δηλαδή: Ε όπως Enero (Ιανουάριος), F όπως Febrero (Φεβρουάριος), M όπως Marzo (Μάρτιος), A όπως Abril (Απρίλιος), M όπως Mayo (Μάιος), J όπως Junio (Ιούνιος), J όπως Julio (Ιούλιος), A όπως Agosto (Αύγουστος), S όπως Septiembre (Σεπτέμβριος), O όπως Octubre (Οκτώβριος), N όπως Noviembre (Νοέμβριος) και D όπως Diciembre (Δεκέμβριος).

Ωστόσο το όνομά του προφέρεται εξαιρετικά δύσκολα και έτσι οι περισσότεροι να τον φωνάζουν οι περισσότεροι Jasond για να κάνουν ευκολότερη τη ζωή τους!

Στην Σαν Λορέντσο τον πρότεινε ο νυν προπονητής της και πρώην της Ατλέτικο Νασιονάλ, Χόρχε Αλμιρόν, ωστόσο είναι ο προπονητής της ομάδας Νέων της Σαν Λορέντσο, Ντιέγκο Μοναρίς, εκείνος που θα αποφασίσει μέσα στο προσεχές διάστημα για το αν ο νεαρός Κολομβιανός έχει θέση στην ομάδα του.

*Φωτογραφίες twitter

Περισσότερα