Μedia
pagenews.gr / Μedia / Power of Love νέα: Αυτή είναι η καινούρια παίκτρια
Power of Love νέα: Αυτή είναι η καινούρια παίκτρια | Pagenews.gr
Pagenews Team

Power of Love νέα: Εκπλήξεις είχε το σημερινό επεισόδιο του Power of Love, το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ.

Στο παιχνίδι εμφανίστηκε μια νέα παίκτρια, η Ιόλη.

Μετά την επιστροφή του Τζόνι, που είχε αποχωρήσει πριν από μερικές μέρες, ήρθε η ώρα να μπει και μια καινούργια κοπέλα στο παιχνίδι. Πρόκειται για την Ιόλη, η οποία εισήλθε πρώτα στο σπίτι των αντρών και γνώρισε τα αγόρια πριν από τα κορίτσια.

Η νέα παίκτρια είναι 20 χρονών, είναι από τη Θεσσαλονίκη, αλλά κατάγεται από τη Γεωργία.

Στους άντρες έκανε πολύ καλή εντύπωση, δηλώνοντας μάλιστα ευθαρσώς ότι δεν θα διστάσει να κάνει κίνηση ακόμα και σε κάποιον που έχει ήδη σχέση.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Power of Love gala: Εντάσεις και καβγάδες την Κυριακή (10/2)

Ήταν ένα Gala γεμάτο εντάσεις αυτό της Κυριακής.

Δεν έλειψαν οι φωνές και οι καβγάδες, όπου οι παίκτες εξέφρασαν τα συναισθήματά τους και ξέσπασαν κατά των συμπαικτών τους, με τους οποίους δεν τα πάνε και τόσο καλά.

Ο Φίλιππος και η Λένια μάλλον δεν έχουν τόσο καλή επικοινωνία όσο πίστευαν, αφού ο Φίλιππος της καταλόγισε ότι είναι «μια κρύο μια ζέστη», ενώ η Λένια εξέφρασε με έντονο ύφος τα παράπονά της. Οι διαφωνίες τους έδειξαν πως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και από τις δύο μεριές για να μπορέσουν να βρεθούν σε ένα καλό σημείο.

Η Λένια καβγάδισε και με το Παύλο, όταν επενέβη για να υπερασπιστεί την Κατερίνα και να εκφράσει τη δική της γνώμη. Τότε ο Παύλος ανέβασε τους τόνους και της είπε πως επεμβαίνει συνεχώς χωρίς να της το ζητήσει κανείς, λέγοντάς της χαρακτηριστικά: «εσύ κάνεις μονόλογο, το ανοίγεις και δεν το κλείνεις».

Έπειτα, ξέσπασε ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στην Άννα και τον Αλέξανδρο, με ανταλλαγή κατηγοριών και φωνές, που αναστάτωσε όλο το Gala.

Η ένταση και οι καβγάδες οδήγησαν τη Λένια στο να αισθανθεί ζαλάδα και να έχει τάση λιποθυμίας.

*Φωτογραφίες και βίντεο instagram

Ετικέτες: 
2019