Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τετάρτη (13/2/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τετάρτη (13/2/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τετάρτη (13/2/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Όταν τα πράγματα πάνε καλά, είναι εύκολο να ξεχνάτε να προσπαθείτε για τη σχέση σας. Μην αφεθείτε τόσο ώστε να θεωρείτε δεδομένο τον/τη σύντροφό σας.

Κακομάθετε τον/τη σύντροφό σας με κάτι όμορφο σήμερα.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Αν δεν έχετε θέσει ήδη κάποιους στόχους στη σχέση σας, σκεφτείτε μήπως το κάνετε τώρα. Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάτι πολύ σοβαρό, αλλά είναι διασκεδαστικό να έχετε κάτι για το οποίο μπορείτε να συνεργαστείτε με τον/τη σύντροφό σας.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τετάρτη (13/2/19)

Φωτογραφία: Pixabay

Ωροσκοπιο Δίδυμοι

Σήμερα ανοιχτείτε σε μια νέα εμπειρία. Αφήστε τον/τη σύντροφό σας να διαλέξει τι θα κάνετε και φανείτε πρόθυμοι να τους ακολουθήσετε σε ό,τι θέλουν να κάνουν. Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Σήμερα δώστε προσοχή στα μηνύματα που λαμβάνετε από τον/την αγαπημένο/η σας. Εάν η συμπεριφορά τους δεν ταιριάζει με αυτά που λένε, θα πρέπει να καταλάβετε τι συμβαίνει. Μην ντρέπεστε. Ρωτήστε τους στα ίσια!

Ωροσκόπιο Λέων

Εάν η πρώτη προσέγγιση που δοκιμάζετε σήμερα δεν φέρνει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, μην τα παρατάτε. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μερικές δοκιμές για να βρείτε τι λειτουργεί καλύτερα. Το να πειραματίζεστε με τον/την αγαπημένο/η σας είναι η μισή διασκέδαση!

Ωροσκόπιο Παρθένος

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να μην συγχρονίζεστε ιδιαίτερα σήμερα. Αντί να προσπαθείτε να το καταπολεμήσετε, βρείτε έναν τρόπο να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν με τους ρυθμούς σας. Μέχρι το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψετε στους συνηθισμένους σας ρυθμούς.

Ωροσκοπιο Ζυγός

Μέσα σε όλο αυτόν τον πανικό της καθημερινότητας, φροντίστε να αφήσετε χρόνο για να διασκεδάσετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Στο τέλος της μέρας, θα νιώσετε όμορφα χαλαρώνοντας μαζί του/της στον καναπέ με παλιές ταινίες.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Αν σήμερα ο/η αγαπημένος/η σας κάνει μια πρόταση που δεν σας ακούγεται καλή, προσπαθήστε να φανείτε ανοιχτόμυαλοι. Βρείτε τι είναι αυτό που τους ελκύει σε αυτήν και προσπαθήστε να τη δείτε με άλλο μάτι.

Ωροσκοπιο Τοξότης

Αν σας ανησυχεί κάτι στη σχέση σας, τώρα είναι η στιγμή να το αναφέρετε. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να επικοινωνήσετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας με σαφή και συνοπτικό τρόπο.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τετάρτη (13/2/19)

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Φροντίστε να έχετε όλες τις λεπτομέρειες πριν δεσμεύσετε τον εαυτό σας και τον/την αγαπημένο/η σας σε κάποιο καινούργιο σχέδιο. Εάν κάτι δεν σας πάει καλά, ίσως θα ήταν καλύτερα να το αφήσετε προς το παρόν.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Πράγματα συμβαίνουν για λόγους που δεν μπορείτε να κατανοήσετε. Αν σας ενοχλεί κάτι, μιλήστε για αυτό με τον/τη σύντροφό σας. Διαφορετικά, αφήστε την κατάσταση να εξελιχθεί και δείτε πού θα σας οδηγήσει.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Να είστε ανοιχτοί σε τυχόν αλλαγές που σας προτείνει ο/η αγαπημένος/η σας. Εάν κάτι σας ακούγεται εξωφρενικό, μιλήστε, αλλά μην το αποκλείσετε εντελώς. Μπορεί να εκπλαγείτε από το τι μπορεί να σας αρέσει τελικά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments