Lifestyle

Παντελίδης: Το συγκινητικό αφιέρωμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον αδικοχαμένο τραγουδιστή (vid)

Παντελίδης: Το συγκινητικό αφιέρωμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον αδικοχαμένο τραγουδιστή (vid)
Παντελίδης: Το αφιέρωμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2Night Show για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή ένεκα της συμπλήρωσης τριών ετών από τον θάνατό του στις 18 Φεβρουαρίου.

Παντελίδης: Στις 17 Φεβρουαρίου συμπληρώνονται τρία χρόνια από τον θάνατο του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Με αφορμή τη θλιβερή επέτειο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, στη χθεσινή εκπομπή του “The 2Night Show”, έκανε αφιέρωμα για τον αδικοχαμένο καλλιτέχνη.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προλόγισε το αφιέρωμα λέγοντας τα εξής:

“Την ερχόμενη Δευτέρα, στις 18 Φλεβάρη, κλείνουν τρία χρόνια από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, του Παντελή, του Παντελή μας. Θα μπορούσα να μιλάω ώρες, ο καθένας από εμάς που τον γνώρισε λίγο ή πολύ, σίγουρα έχει κρατήσει πράγματα για τον εαυτό του.

Το θεωρώ χρέος κι εγώ, αλλά και οι άνθρωποι της εκπομπής, το θεωρήσαμε χρέος, πέραν του ότι ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε ο Παντελής σε τηλεοπτικό πλατό, μέσα εδώ, σε αυτό το χώρο, ακριβώς σε αυτό το σημείο που βρίσκομαι…”

Ο Παντελής Παντελίδης μέσα από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

(Δείτε το αφιέρωμα από το 22:45 του βίντεο)

πηγή βίντεο: antenna.gr

Η οικογένεια Παντελίδη για το μνημόσυνο

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το μνημόσυνο για τα τρία χρόνια απουσίας του καλλιτέχνη. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου και ώρα 9.45, στον Αγ. Σπυρίδωνα Νέας Ιωνίας, θα τελεσθεί αρχιερατικό μνημόσυνο για τα 3 χρόνια απουσίας του πολυαγαπημένου μας Παντελή. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι στην τελετή. Ευχαριστούμε”

Η μοιραία στιγμή του Παντελίδη

Ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στις 18 Φεβρουαρίου 2016 σε τροχαίο δυστύχημα σε ανισόπεδο κόμβο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του.

Το όχημα έφυγε από την πορεία του, προσκρούοντας στις προστατευτικές μπάρες. Αφού οι τεχνικοί της τροχαίας τον απεγκλώβισαν από το όχημα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος της Νέας Ιωνίας· νωρίτερα η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Ο Παντελίδης κηδεύτηκε στο κοιμητήριο Μεταμόρφωσης.

Τον Οκτώβριο του 2017 το εισαγγελικό πόρισμα έδειξε ότι ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου και η υπόθεση του δυστυχήματος μπήκε στο αρχείο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments