Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Σταθερά στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας ο Κεσέρου

ΠΑΟΚ: Σταθερά στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας ο Κεσέρου
Το όνομα του Κλαούντιου Κεσέρου είναι γνωστό στους φίλους του ΠΑΟΚ.

Ο Κλαούντιου Κεσέρου είναι σταθερά στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ.

Πριν λίγες εβδομάδες πριν όταν και πάλι “έπαιξε” το ενδεχόμενο απόκτησής του, τελικά όμως προτιμήθηκε ο ταλαντούχος Κάρολ Σφιντέρσκι.

Ο 32χρονος Ρουμάνος φορ αποτελεί σταθερή αξία στην επίθεση της Λουντογκόρετς και είναι χαρακτηριστικό ότι στα 3,5 χρόνια που αγωνίζεται στη βουλγαρική ομάδα έχει πετύχει 106 τέρματα. Ειδικότερα, φέτος, παραμένει “ζεστός”, καθώς σε 33 αγώνες μετρά 20 γκολ και 5 ασίστ.

Με βάση τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν τον Ιανουάριο θα μπορούσε κανείς να μιλήσει για υπόθεση που έχει κλείσει, ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από τη Βουλγαρία προϊδεάζουν για μία εξέλιξη που μπορεί να “ανοίξει” και πάλι τη συζήτηση για την περίπτωση του Ρουμάνου στράικερ το καλοκαίρι, όπως αναφέρει η metrosport.

Ποιες είναι αυτές οι πληροφορίες; Ότι Κεσέρου και Λουντογκόρετς είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι να βάλουν τέλος στη συνεργασία τους που με βάση το τελευταίο συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο 32χρονος επιθετικός έχει διάρκεια ως το καλοκαίρι.

Ο Κεσέρου αποτελεί τον πιο ακριβοπληρωμένο ξένο παίκτη στο βουλγαρικό πρωτάθλημα (αμείβεται με 60.000 ευρώ τον μήνα), ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη γειτονική χώρα, η Λουντογκόρετς θέλει να προβεί σε αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της και τις αμοιβές που δίνει και αυτό μπορεί να οδηγήσει τον Κεσέρου στην έξοδο.

Το ερώτημα είναι αν ο ελεύθερος, πλέον, Κεσέρου θα είναι ελκυστικός για τον ΠΑΟΚ, που ήδη έχει τον Ακπομ, τον Σφιντέρσκι και τον Κουλούρη να επιστρέφει από τον δανεισμό του στον Ατρόμητο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments