Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για το Σάββατο (16/2/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για το Σάββατο (16/2/19)
Ταρώ Λενορμάν: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για το Σάββατο (16/2/19).

Ταρώ Λενορμάν: Η κάρτα του Σαββάτου 33. Το Κλειδί (08 Καρό)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτικές αποδείξεις – Εύκολη επανασύνδεση – Επαγγελματική αλλαγή

Φωτογραφία: Pixabay

Ταρώ Λενορμάν: Χαρτομαντεία για όλα τα ζώδια

Κριός

Υπάρχουν καταστάσεις και λόγια που έχουν μείνει μισά, μέσα σε αυτήν την σχέση. Τώρα έχετε και την πιο καλή ψυχολογία, για να κλείσετε αυτές τις εκκρεμότητες.

Ταύρος

Ο δεσμός – γάμος σας χρειάζεται μια ουσιαστική ανανέωση…και αυτό θα το αναλάβει ο σύντροφος σας, που δείχνει να έχει και κάποιες άλλες σκέψεις για εσάς.

Δίδυμοι

Προς πολλή μεγάλη σας έκπληξη θα σας γίνει, μια ερωτική εξομολόγηση, ίσως και από τον καλύτερο σας φίλο. Σκεφτείτε και μην θυσιάσετε την φιλία σας, για μια περιπέτεια.

Καρκίνος

Δεν μπορείτε να μένετε σταματημένοι, επειδή ακόμη μέσα στην σκέψη σας, υπάρχει ο πρώην σας. Είτε θα τον ψάξετε και θα είστε μαζί ή θα πρέπει να κυνηγήσετε το μέλλον σας.

Λέων

Σκόρπιες ματιές πιάνετε, μέσα στην εργασία σας, από ένα καινούργιο άτομο, που όμως δεν έχετε καταλάβει τι μπορεί να θέλει. Μια προσέγγιση του, από την νέα εβδομάδα, θα σας διαφωτίσει!

Παρθένος

Υπάρχουν κάποια μικρά ακόμη προβλήματα, από το παρελθόν του συντρόφου σας, που μέσα στο δεύτερο 15μερο του μήνα σιγά – σιγά θα βρουν την μόνιμη τους λύση.

Φωτογραφία: unsplash

χαρτομαντεία Ζυγός

Ταξίδια και διάφορες προτάσεις, έρχονται από τον άνθρωπο σας. Είναι μια εποχή, που εσείς οι δύο τα πάτε πολύ καλά, και χρειάζεται να κάνετε και επόμενα βήματα.

Σκορπιός

Δύο άτομα, που έχουν ενεργά συναισθήματα για εσάς, θα σας κάνουν την πρόταση τους, για να γίνετε το ταίρι τους. Σίγουρα το ένα ήδη είναι μέσα στην καρδιά σας.

Τοξότης

Δεν θέλετε, ή έστω ακόμη δεν είστε έτοιμοι για να βάλετε μέσα στην πολυφορτωμένη σας καθημερινότητα, μια νέα ερωτική σχέση – σύντροφο.

Αιγόκερως

Έχετε απόλυτα αφοσιωθεί στην εργασία και στην οικογένεια σας, και με όλους τους τρόπους προσπαθείτε να ξεχάσετε τι έχει συμβεί στο πρόσφατο σας ερωτικό παρελθόν.

Υδροχόος

Τείνετε τελείως απομονωθείτε από όλους! Η ερωτική πίκρα – προδοσία που περνάτε, είναι και αυτή που σας έχει απομακρύνει. Λάθος και πρέπει άμεσα να το διορθώσετε.

Ιχθείς

Οι θέσεις σας είναι μόνο κάθετες προς το ταίρι σας. Είτε μόνο μαζί, είτε τελικώς χώρια. Οι παράλληλες καταστάσεις πια δεν σας αφορούν καθόλου!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments