Αθλητισμός

Δημήτρης Πέλκας: Τι συμβαίνει με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του

Δημήτρης Πέλκας: Τι συμβαίνει με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του
Δημήτρης Πέλκας: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο και μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί κάποια άκρη.

Δημήτρης Πέλκας: Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ διανύει μια από τις πιο “γεμάτες” σεζόν του. Με την ομάδα του στο +9 από την δεύτερη θέση, αναμένει το φινάλε της σεζόν, το οποίο, εάν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή, θα βρει την ομάδα του Λουτσέσκου πρωταθλήτρια Ελλάδος.

Πέλκας και ΠΑΟΚ έχουν διανύσει αρκετά “χιλιόμετρα” μαζί. Οι δύο πλευρές έχουν πορευτεί τα τελευταία χρόνια, με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης να έχει ποντάρει στο πρόσωπο του 25χρονου μεσοεπιθετικού, βλέποντας ηγέτη του μέλλοντος.

Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Sportime, το μέλλον ως έννοια απασχολεί τόσο τον ΠΑΟΚ, όσο και τον παίκτη. Και αυτό γιατί οι διαπραγματεύσεις για νέα συμφωνία συνεχίζονται, δίχως να έχει βρεθεί κάποια άκρη.

Από τη μία πλευρά, ο Δημήτρης Πέλκας φέρεται να έχει αυξήσει τις απαιτήσεις του. Γεγονός που δεν βρίσκει σύμφωνο τον ΠΑΟΚ, που θέλει από τον 25χρονο να βάλει… νερό στο κρασί του και να μειώσει το ποσό που ζητάει.

Μάλιστα, η διαφορά τους, σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί, είναι πάνω από 500.000 ευρώ. Διαφορά η οποία μπορεί να καλυφθεί, εάν υπάρξουν εκατέρωθεν καλές προθέσεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ατζέντης του Πέλκα, Πολ Κουτσολιάκος, χειρίζεται την υπόθεση του συμβολαίου του. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει το θέμα. Εάν τα πράγματα παραμείνουν έτσι για καιρό, δεν αποκλείεται μέχρι και να ζητηθεί στον ποδοσφαιριστή να ψαχτεί για άλλες πολιτείες.

Ο Δημήτρης Πέλκας (Γιαννιτσά, 26 Οκτωβρίου 1993) είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και πλάγιος χαφ στον ΠΑΟΚ.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ το 2007, αγωνίστηκε στα μικρότερα τμήματα του συλλόγου και πέντε χρόνια αργότερα, το 2012 προωθήθηκε στην ομάδα των ανδρών. Το 2013 παραχωρήθηκε ως δανεικός για έναν χρόνο στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ την επόμενη χρονιά δόθηκε εκ νέου ως δανεικός στην πορτογαλική Βιτόρια Σετούμπαλ.

Το 2015 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του μέχρι το 2018. Τις επόμενες δύο χρονιές (2015–16 και 2016–17) ήταν από τις βασικές επιλογές των προπονητών της ομάδας, ενώ την τελευταία (2016-17) έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην καριέρα του, του κυπέλλου Ελλάδας, στον τελικό του οποίου ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ με 2-1, χωρίς ο ίδιος να αγωνιστεί. Την επόμενη χρονιά είχε σαφώς αναβαθμισμένο ρόλο στην ομάδα, ενώ και η απόδοσή του ήταν άκρως εξαιρετική.

Στο φινάλε μάλιστα της σεζόν στέφθηκε ξανά κυπελλούχος Ελλάδος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Στον τελικό ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε ξανά την ΑΕΚ και αυτή την φορά την κέρδισε με σκορ 2-0, ενώ ο ίδιος έπαιξε σε όλο τον αγώνα και σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments