Ειδήσεις

Γκιγιέρμε για το «τετ-α-τετ» με Μπακασέτα: «Τον ρώτησα αν θέλει να του δώσω τη φανέλα μου» (pic)

Γκιγιέρμε για το «τετ-α-τετ» με Μπακασέτα: «Τον ρώτησα αν θέλει να του δώσω τη φανέλα μου» (pic)
Ο Γκιγιέρμε μιλώντας στο δίκτυο LANCE αναφέρθηκε στην στιγμή της αψιμαχίας του με τον Τάσο Μπακασέτα στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Ο Γκιγιέρμε σε δηλώσεις του στο δίκτυο LANCE εξήγησε τι έγινε την επίμαχη στιγμή, με τον Τάσο Μπακασέτα και στάθηκε στην σημασία της νίκης επί της Ένωσης που δίνει ώθηση ηθικού για την ευρωπαϊκή μάχη κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου (21/02) που ακολουθεί!

Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος χαφ στο δίκτυο LANCE:

Για το περιστατικό με τον Μπακασέτα που του έδειξε το σήμα του Ολυμπιακού:

«Σε εκείνη τη φάση ο αντίπαλος παίκτης ήταν νευρικός και με έπιασε από την φανέλα. Καθώς εκείνος με έπιασε δίπλα από το σήμα, εγώ του είπα:

«Θέλεις να σου δώσω την φανέλα μου;» Τι χαμός, μου έχουν στείλει ήδη πάνω από 500 μηνύματα. Οι οπαδοί μας είναι τρελοί (γέλια)».

Για την επικράτηση επί της ΑΕΚ: «Ήταν μία τεράστια νίκη μπροστά στον κόσμο μας και για τον κόσμο μας απέναντι σε έναν αντίπαλο που επίσης είναι στις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο στην Ελλάδα. Μας δίνει μεγάλη… ένεση ηθικού και κίνητρο για την Ευρώπη. Έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε μακριά από το ‘σπίτι’ μας, την έδρα μας και θα παλέψουμε σκληρά για αυτό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments