Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Βγαίνει από τον “πάγο” ο Σολδάνο

Ολυμπιακός: Βγαίνει από τον “πάγο” ο Σολδάνο
Φράνκο Σολδάνο και Αβραάμ Παπαδόπουλος βρίσκονται στα πλάνα του Μαρτίνς.

Ο Φράνκο Σολδάνο, μετά από περίπου δύο μήνες στην Ελλάδα αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Το πρόγραμμα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο είναι βαρύ και ο Μάρτινς αναζητά λύσεις.

Ο Αργεντινός επιθετικός, μετράει τρεις αγώνες στον Ολυμπιακό (δύο για το Κύπελλο και έναν στο πρωτάθλημα). Υπενθυμίζεται ότι ο Σολδάνο είχε μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας από τον Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Η ώρα του Αβραάμ

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, καθώς μετά το ματς με τη Ντιναμό ο Πέδρο Μαρτίνς θα μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά.

Στα τέλη του Γενάρη ο Αβραάμ επέστρεψε στον Ολυμπιακό και τις τελευταίες εβδομάδες προπονήθηκε με σκοπό να καλύψει το χαμένο έδαφος και να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο έμπειρος αμυντικός θα μπορεί πλέον να υπολογίζεται από τον προπονητή του και πιθανότητα στα δύο ματς που ακολουθούν στο Καραϊσκάκη με ΟΦΗ (πρωτάθλημα) και Λαμία (Κύπελλο), ο Αβραάμ να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Όσον αφορά τώρα τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, θα χάσει και τον αγώνα με τον ΟΦΗ τη Δευτέρα, αφού δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments