Τεχνολογία

Κινητά τηλέφωνα: Μία χρήσιμη λειτουργία που έχουν όλα, αλλά κανείς δεν το γνωρίζει

Κινητά τηλέφωνα: Μία χρήσιμη λειτουργία που έχουν όλα, αλλά κανείς δεν το γνωρίζει
Όλοι χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα, ωστόσο υπάρχει μία χρήσιμη λειτουργία τους που κανείς δεν γνωρίζει.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η πιο εύκολη, εύχρηστη φωτογραφική μηχανή την οποία έχουμε καθημερινά πάνω μας; Μα φυσικά το ίδιο μας το κινητό τηλέφωνο που πλέον έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και για αρκετούς είναι και η προέκταση του “εαυτού” τους. Είναι το μοναδικό αξεσουάρ που δεν παραλείπει ποτέ κανείς να ξεχάσει και είναι το πρώτο πράγμα που πιάνουμε στα χέρια μας όταν ξυπνάμε αλλά και το τελευταίο που αφήνουμε πριν κοιμηθούμε.

Εκτός λοιπόν από τη βασική τους λειτουργία (σ.σ να παίρνουμε τηλέφωνο) τα κινητά τηλέφωνα έχουν μετατραπεί στην πιο εύκολη και βολική φωτογραφική μηχανή των ημερών μας.

Η λειτουργία της φωτογραφικής τους μηχανής είναι τόσο απλή, αλλά πάρα πολύ αποτελεσματική. Ωστόσο, κάποιες φορές, εκείνοι που ασχολούνται περισσότερο με τις φωτογραφίες παραπονιούνται πως τους λείπει η αίσθηση του πραγματικού κουμπιού όταν απαθανατίζουν ένα ενσταντανέ.

Κινητά τηλέφωνα: Η χρήσιμη λειτουργία που κανείς δεν γνωρίζει

Υπάρχει όμως μία λειτουργία που αναιρεί όσα αναφέραμε πιο πάνω. Είτε μιλάμε για Android, είτε για iPhone, είτε τέλος για Windows phone, μπορείς να τραβήξεις φωτογραφία με φυσικό κουμπί. Τα δύο πλαϊνά κουμπιά για τη ρύθμιση της έντασης του ήχου λειτουργούν ως «κλικ» όταν είναι ανοιχτή η εφαρμογή της φωτογραφικής μηχανής. Και κάποιες φορές είναι πρακτικότερα στη χρήση από το εικονικό κεντρικό κουμπί της οθόνης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments