Διεθνή

Lion King: Σκύλος παρακολουθεί την ταινία και κλαίει (vid)

Lion King: Σκύλος παρακολουθεί την ταινία και κλαίει (vid)
Σκύλος βλέπει την πιο συγκινητική στιγμή από το "Lion King" και κλαίει!

Ένας σκύλος γρυλίζει και κλαίει παρακολουθώντας την ταινία «Lion King».

Το βίντεο ανέβασε ο Τζος Μάιερς, από το Τενεσί ο οποίος κάθισε μια μέρα να δει την ταινία μαζί με την μόλις 4 μηνών σκυλίτσα του.

Στο βίντεο φαίνεται πως την ώρα που στην ταινία του Walt Disney ο Σίμπα βρίσκεται δίπλα στον πατέρα του, η μικρή Λούνα ξαπλώνει κι αυτή κάτω.

Τότε ακούγεται να γριλίζει και να κλαίει!

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου Τζος Μάιερς, από το Τενεσί, δήλωσε:

«Το να την βλέπω να κλαίει μπροστά στην τηλεόραση ήταν το πιο γλυκό πράγμα που νομίζω ότι έχω δει ποτέ. Η Λούνα έπαιζε με τα παιχνίδια της όταν σταμάτησε για να δει τη συγκινητική σκηνή του έργου!»

Ο Τζος μοιράστηκε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πόσταρε στο Facebook πως η συγκεκριμένη ταινία κινουμένων σχεδίων έχει, πλέον, γίνει η αγαπημένη της Λούνα!

Όπως έγραψε:

«Η Χάνα κι εγώ παρακολουθούσαμε τον Βασιλιά των Λιονταριών ενώ η Λούνα έπαιζε με τα παιχνίδια της. Αλλά την στιγμή που ο Μουφάσα πεθαίνει, σταμάτησε και γύρισε προς την τηλεόραση για να παρακολουθήσει. Το να την βλέπω να κλαίει μπροστά στην τηλεόραση ήταν το πιο γλυκό πράγμα που έχω δει ποτέ. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να ξαπλώσει κάτω όταν είδε τον Σίμπα να κάθεται δίπλα στον πατέρα του. Τεσσάρων μηνών και ήδη δείχνει το πόσο αξιολάτρευτη είναι.»

Το βίντεο έχει αναρτηθεί εδώ και κάποιες μέρες έχει συγκεντρώσει ήδη, πάνω από 28.000 likes ενώ το έχουν παρακολουθήσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο άτομα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments