Lifestyle

Ντάνος: Του έγινε πρόταση για 350.000 και είπε όχι

Ντάνος: Του έγινε πρόταση για 350.000 και είπε όχι
Ο "Ντάνος" είχε μια δελεαστική πρόταση, την οποία όμως αρνήθηκε. Ποιοι οι λόγοι που τον οδήγησαν στο να πει "όχι".

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή “Ντάνος”, όπως μας συστήθηκε στο Survivor είναι περιζήτητος επαγγελματικά.

Ο Σκιαθίτης νικητής του πρώτου ριάλιτι επιβίωσης που προβλήθηκε στο ΣΚΑΪ δέχεται συνεχώς προτάσεις, ωστόσο ο ίδιος επιλέγει να τις αξιολογεί με προσοχή.

Μάλιστα, η τελευταία πρόταση που του έγινε ήταν άκρως δελεαστική για τα δεδομένα. Όμως, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αρνήθηκε το ποσό των 350.000 ευρώ, το οποίο του προσφέρθηκε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Περιμένοντας την πίτα … #totatouaz #Cyprus #danoslife @nik_apos @elena_gerarhaki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) στις

Γιατί ο Ντάνος είπε “όχι” στην πρόταση που του έγινε

Η πρόταση στον Γιώργο Αγγελόπουλο ήρθε από τον… Άγιο Δομίνικο. Ο Acun Ilicali ήθελε να ενισχύσει το Survivor 3, το οποίο δεν σημειώνει τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης, φέρνοντας πίσω τον Σκιαθίτη στο παιχνίδι.

Ο Τούρκος παραγωγός υπολόγιζε στον Ντάνο, ως ένα από τα δυνατά “χαρτιά” του Survivor. Πιθανή επιστροφή του θα έφερνε σίγουρα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης και θα έβγαζε την παραγωγή από τη δύσκολη θέση.

Μάλιστα, ο Acun Ilicali θέλησε να τον “δελεάσει” προσφέροντας του το ποσό των 350.000 ευρώ, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Κι όμως, ο Γιώργος Αγγελόπουλος προτίμησε να αρνηθεί ευγενικά την εξαιρετική πρόταση που του έγινε. Ο ίδιος έχει αυτή την περίοδο υποχρεώσεις με τα γυρίσματα του Τατουάζ.

Μετρώντας πολύ προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά και συζητώντας το θέμα με δικούς του ανθρώπους και συνεργάτες του, αποφάσισε να απαντήσει αρνητικά. Ένας από τους λόγους, όπως αναφέρει το περιοδικό είναι η εξέλιξη του ως ηθοποιός.

Έχει ξεκινήσει και μαθήματα υποκριτικής, προκειμένου να είναι έτοιμος για το επόμενο μεγαλύτερο βήμα του. Τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, στην οποία θα είναι ο βασικός πρωταγωνιστής της. Η στροφή που έγινε στη μυθοπλασία θα συνεχιστεί για την επόμενη τριετία τουλάχιστον, όπως προεξοφλούν έμπειρα στελέχη τηλεοπτικών σταθμών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments