Μedia

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα – Σεζόν 6: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (vid)

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα – Σεζόν 6: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (vid)
Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα - Σεζόν 6: Τα τρέιλερ των επεισοδίων που θα προβληθούν Τετάρτη και Πέμπτη στον Alpha.

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα – Σεζόν 6: Προσπαθώντας να συνηθίσει στην ιδέα ότι θα γίνει ξανά πατέρας, ο Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμη πρόβλημα, αφού λαμβάνει… απειλητικά ραβασάκια.

Ξεκινά λοιπόν μαθήματα αυτοάμυνας αλλά ο δάσκαλος δεν είναι τόσο φιλικός μαζί του, όταν εκείνος του βάζει πρόστιμο γιατί δεν κόβει αποδείξεις!

Δείτε τα τρέιλερ από τη «Μουρμούρα» που θα προβληθεί Τετάρτη και Πέμπτη στον Alpha.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τσικνοπέμπτης

Ο Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) προσπαθεί σύμφωνα με την Espresso, να ξεπεράσει το σοκ της είδησης ότι θα γίνει πατέρας σε μια ώριμη ηλικία, την ίδια ώρα που η Καίτη (Κλέλια Ρένεση) τα βάζει μαζί του για πιο… καθημερινά πράγματα: ότι δηλαδή στην κατάσταση της δεν μπορεί να βγει έξω και να γλεντήσει, όπως απαιτεί η μέρα.

Εκείνος κάνει ό,τι μπορεί για να την καλμάρει. Την υποστηρίζει με τρυφερότητα και της προτείνει να βγουν, καθώς ξέρει ότι είναι μια γυναίκα «έξω καρδιά».

Η Καίτη, όμως έχει αμφιβολίες για την αγάπη του και θεωρεί ότι όλη αυτή η συγκυρία τον πιέζει…

Μήπως μια πρόταση γάμου θα ήταν ικανή να την κάνει να νιώσει καλύτερα;

Και τι ρόλο θα παίξει η μητέρα της σε αυτό; Αλλά και οι μυστήριες κουβέντες του Ηλία μήπως θα φέρουν πιο γρήγορα μια βέρα στο δεξί και στέφανα ή απλώς εκείνη έχει παρεξηγήσει τις φράσεις του και δεν θα ανέβει ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί του;

Από την άλλη μεριά, πόλεμος ξεσπά την Τσικνοπέμπτη στο σπίτι του νεαρού ζευγαριού, όταν η Βέλη (Μαρία Χάνου) αποφασίζει να πάει στο αντίπαλο ψητοπωλείο του Ψήσταγκραμ, το Σουβλάικ.

Μα, θα αλλάξουν τις συνήθειες τους; Αντίθετος όπως πάντα ο Μηνάς (Αντώνης Αντωνίου) με την ιδέα της Τσικνοπέμπτης, συγκρούεται με τη Βούλα (Ελένη Κοκκίδου), η οποία υπερασπίζεται με σθένος το έθιμο και βάζει τα λουκάνικα και τις μπριζόλες στα κάρβουνα και αρχίζει τις μαντινάδες και τα πειράγματα.

Βέρα Κρητικιά γαρ, θα το «κάψει»!

Τέλος, η χαρά του Μπάμπη είναι μεγάλη που αυτή την Τσικνοπέμπτη η Ξένια (Άννα Κουτσαφτίκη) παίρνει δώρο ένα αρνάκι γάλακτος από μια μαμά ενός μαθητή της, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης.

Ο άνδρας της, όμως, κινδυνεύει να μην το φάει από τις πολλές ατασθαλίες που κάνει στο φαγητό και προκαλούν κακό στην υγεία του. Τελικά η Ξένια θα δείξει έλεος;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments