Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Λαμία: “Λύγισε” μετά την ήττα ο Τσιμίκας

Ολυμπιακός – Λαμία: “Λύγισε” μετά την ήττα ο Τσιμίκας
Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Κώστας Τσιμίκας μετά το Ολυμπιακός - Λαμία.

Ο Κώστας Τσιμίκας σχεδόν έβαλε τα κλάματα μετά το Ολυμπιακός – Λαμία.

Ο νεαρός αριστερός μπακ του Ολυμπιακού ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τον αποκλεισμό των ερυθρόλευκων μην μπορώντας να πιστέψει στο αρνητικό αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός: Τόσες ευκαιρίες έχασε κόντρα στη Λαμία

H Λαμία επικράτησε 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πήρε σπουδαία πρόκριση στην τετράδα του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Σύμφωνα με το στατικό της Cosmote TV που μετέδωσε την αναμέτρηση οι ερυθρόλευκοι είχαν 28 τελικές προσπάθειες, από τις οποίες οι 18 πήγαν στην εστία, αλλά καμία εξ αυτών δεν νίκησε τον Σαράνοφ. Αντίθετα, η Λαμία τη μοναδική της ευκαιρία στο ματς κατάφερε να τη μετουσιώσει σε γκολ και να πάρει τη μεγάλη πρόκριση.

Ολυμπιακός – Λαμία: Δείτε το στατιστικό της αναμέτρησης:

Πέδρο Μαρτίνς: «Δεν μας δόθηκε ακόμα ένα πέναλτι»

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του, μετά την ήττα – αποκλεισμό από την Λαμία.

Με δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στη Λαμία, ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε λόγο για ακόμα ένα πέναλτι που θα έπρεπε να δοθεί στην ομάδα του, ενώ τα «έβαλε» με τη δυστοκία της ομάδας του.

  • Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote Tv:

Eurokinissi


«Είναι ανεξήγητο αυτό που συνέβη. Κάναμε τόσες πολλές ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Υπήρχε ακόμα ένα πέναλτι που δεν μας δόθηκε.

Ωστόσο, αυτό που μας κόστισε ήταν ότι δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Το Κύπελλο ήταν μια διοργάνωση που θέλαμε να προχωρήσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments