Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (2/3/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (2/3/19)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (2/3/19).

Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 05. Το Δέντρο (07 Κούπα) Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτική ένταση – Προτάσεις για δέσμευση – Οικονομική ανάταση

χαρτομαντεία Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Οι μέρες μέχρι και την νέα εβδομάδα, θα δώσουν μια σειρά από εκπλήξεις στην ερωτική σας ζωή, που κάποιους θα τους επιβεβαιώσουν για την συνολική τους επιμονή.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (2/3/19)

Ταύρος

Η μέρα θα έχει κάποια αναπάντεχη επικοινωνία ή και επίσκεψη, από ένα φιλικό σας πρόσωπο, που ζητάει να έχετε μια έξοδο – ραντεβού, για να σας ανακοινώσει κάτι.

Δίδυμοι

Είστε μόνο μπερδεμένοι στην ερωτική σας ζωή, με τα λάθος άτομα. Τώρα που θα έχετε και λίγο χρόνο παραπάνω, για να σκεφτείτε, βάλτε απόλυτη προτεραιότητα τον εαυτό σας.

Καρκίνος

Είστε μόνιμα στο ερωτικό στόχαστρο, του πρώην συντρόφου σας και μάλλον αυτό έχει αρχίσει και σας γοητεύει. Πιθανόν και να πρέπει να του δώσετε μια ευκαιρία.

Λέων

Είστε σε μια περίεργη φάση με τον έρωτα να σας στήνει παντού παγίδες. Εσείς θα πρέπει να είστε έτοιμοι, για να κάνετε αυτήν την φορά την σωστή επιλογή.

Παρθένος

Πάρτε όσο χρόνο θέλετε, για να απαντήσετε στον άνθρωπο σας, που σας πιέζει για μια επόμενη – επίσημη δέσμευση. Μάλλον θα πρέπει από την δική του την μεριά ακόμη να δείτε πολλά.

Ζυγός

Πολλές οι κατακτήσεις που τρέχουν αυτήν την εποχή στην ζωή σας, και μάλλον αυτό σας έχει ανεβάσει και την καλή διάθεση. Τώρα λοιπόν, μπορείτε να βρείτε και τον κατάλληλο σύντροφο.

Σκορπιός

Θα είστε μέσα σε μια καλύτερη διάθεση τις επόμενες ημέρες, καθώς όλα θα σας κάνουν να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους. Ακόμη και να κατακτήσετε την καρδιά κάποιου!

χαρτομαντεία Τοξότης

Ταξίδια και νέες επαγγελματικές απαιτήσεις, έχει το μενού του μήνα, καθώς όλα δείχνουν ότι εσείς θα πάτε ψηλά και θα λύσετε πολλά από τα οικονομικά σας προβλήματα.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (2/3/19)

Αιγόκερως

Θα συμβούν πολλά αυτό το χρονικό διάστημα και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα προλάβετε να βαρεθείτε. Τώρα εσείς αποφασίζετε για όλα και όλους!

Υδροχόος

Οι τάσεις της εποχής είναι γύρω από τα ερωτικά σας, μόνο καλές. Οι επικοινωνίες και οι προσωπικές επαφές με τον άνθρωπο σας, θα σας ικανοποιήσουν.

Ιχθείς

Δεν έχετε ακόμη κάποια ένδειξη – επικοινωνία με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Ίσως και αυτός τελικά να περιμένει πρώτα από εσάς.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments