Μedia

Τάκης Θεοδωρόπουλος: Τι απαντούν στον Έλληνα δημοσιογράφο για το άρθρο του για τον Γεωργιάδη

Τάκης Θεοδωρόπουλος: Τι απαντούν στον Έλληνα δημοσιογράφο για το άρθρο του για τον Γεωργιάδη
Τάκης Θεοδωρόπουλος: Το άρθρο επικαλείται προηγούμενο άρθρο του νομικού Αντύπα Καρίπογλου, ο οποίος ωστόσο με νέα ανακοίνωσή του ζητά από τον κ. Θεοδωρόπουλο να ανασκευάσει και μιλά για ανοησίες.

Τάκης Θεοδωρόπουλος: Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα άρθρο του δημοσιογράφου Τάκη Θεοδωρόπουλου στην Καθημερινή που σχετικά με την ερωτική συνεύρεση ενός ενήλικα με 15χρονο.

Το άρθρο επικαλείται προηγούμενο άρθρο του νομικού Αντύπα Καρίπογλου, ο οποίος ωστόσο με νέα ανακοίνωσή του ζητά από τον κ. Θεοδωρόπουλο να ανασκευάσει και μιλά για ανοησίες.

Ενδιαφέρον έχει και το άρθρο του Αγγελου Τσέκερη στην Αυγή, με το οποίο απαντά στον κ. Θεοδωρόπουλο, καταλήγοντας πως αν είναι να λένε όλα αυτά και να ξεχνούν το trafficking καλύτερα να το βουλώνανε.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή:

Το επίμαχο άρθρο Θεοδωρόπουλου με τίτλο ¨Στοιχειώδες κ. Γεωργιάδη».

Οταν διάβασα ότι ο Νίκος Γεωργιάδης καταδικάστηκε για παιδεραστία από το δικαστήριο εφρικίασα. Τον άνθρωπο δεν τον έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου, μου είναι μάλλον αδιάφορος, το ύφος του καλοβαλμένου και πολλά υποσχόμενου δεν μου είναι συμπαθές, και, όταν σε όλα αυτά προστέθηκε η καταδίκη της παιδεραστίας, προσπάθησα να τον βγάλω απ’ το μυαλό μου. Είναι ζήτημα ψυχικής και πνευματικής υγιεινής. Ο Πλάτων τα λέει ωραία στο «Συμπόσιο», πλην όμως η παιδεραστία παραμένει ειδεχθής, ακόμη κι αν δεν είσαι νεοπουριτανός, θύμα της πολιτικής ορθότητας και του Χόλιγουντ, που παλεύει για τον εξαγνισμό των ηθών στην παγκόσμια δημοκρατία.

Είναι και θέμα αισθητικής. Οσο κοτσονάτος κι αν είναι ο γηραλέος που αγκαλιάζει την εικοσάχρονη συνοδό του, το θέαμα, αν γίνει δημόσιο, είναι τουλάχιστον θλιβερό. Κι όμως είναι σχεδόν κοινότοπο. Θυμάμαι μια φωτογραφία του γηραλέου Χένρι Μίλερ με τέσσερα κορίτσια που φορούσαν μπικίνι. Πόσων ετών ήσαν; Δεκαέξι, δεκαεπτά, είκοσι; Ηταν φωτογραφία σαν λογοτεχνικό δοκίμιο: ο συγγραφέας, σημαντικός, ειρήσθω εν παρόδω, και το θέμα του. Ο συγγραφέας που φωτογραφίζεται με το θέμα του για να αποδείξει ότι το θέμα του, τα κορίτσια, είναι πιο δυνατό από τον ίδιο.

Ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι υπέργηρος. Και η περίφημη παιδεραστία του αναφέρεται στη συνεύρεσή του με κάποια δεκαπεντάχρονα. Μπορεί η ερωτική επιθυμία για ένα δεκαπεντάχρονο να θεωρηθεί παιδεραστία; Οταν ετέθη το θέμα της ψήφου στα δεκαεπτά, ήτοι στα δεκάξι, είχα γράψει ότι θα πρέπει να αναθεωρηθεί και η ηλικία βάσει της οποίας θεωρείται κάποια ή κάποιος ερωτικά ανήλικος. Δεν είμαι νομικός. Ομως ο κ. Αντύπας Καρίπογλου, πρώην αντιπρόεδρος της Δράσης, είναι. Και στην ανάρτησή του στο Facebook έγραψε ότι αποπλάνηση θεωρείται αν η ανήλικη ή ο ανήλικος είναι κάτω των 14 ετών.

Κατέγραψε επίσης και τα παράδοξα της δίκης: Μεταξύ άλλων, απουσία της δικογραφίας στη Μολδαβία, η οποία δεν απέδωσε καμία ευθύνη στον κ. Γεωργιάδη. Καταδίκη βάσει μαρτυριών άσχετων με την υπόθεση. Και εννοείται προσπάθεια ενοχοποίησης ολόκληρης της Ν.Δ., με ναυαρχίδα την ανεξάρτητη «Αυγή», η οποία κυκλοφόρησε χθες με λευκό πρωτοσέλιδο και τίτλο «Δεν υπάρχει θέμα» – για τη Ν.Δ. και το μέγα σκάνδαλο.

Στοιχειώδες, κ. Γεωργιάδη. Βλέπεις ένα πρόσωπο που σε διεγείρει. Ρωτάς τι ζώδιο είναι και αμέσως μετά ζητάς ταυτότητα ή τουλάχιστον μια υπεύθυνη δήλωση όπου να εμφανίζεται ευκρινώς και ολογράφως η χρονολογία γεννήσεως, έτοιμη για το ΚΕΠ. Ετσι γίνονται τα πράγματα. Αλλιώς πώς θα πάει μπροστά η Ελλάδα;

Η απάντηση του Αντώνη Καρίπογλου

Ο Αντύπας Καρίπογλου, τον οποίο επικαλέστηκε ο κ. Θεοδωρόπουλος, για να «επιχειρηματολογήσει» υπέρ του ότι δεν τρέχει και τίποτα εάν κάποιος «πάει» με άνω των… 14 ετών παιδί, εξεμάνη και αφού του έδωσε μια χρονική διορία. έβγαλε στη φόρα τι του έστειλε προς επανόρθωση και ο τελευταίος τον αγνόησε!

Ιδού η ανάρτηση του Καρίπογλου που αποκαλεί… γονατογράφημα το «πόνημα» Θεοδωρόπουλου στην εφημερίδα Καθημερινή!

«Ο Τάκης Θεοδωρόπουλος έγραψε ένα φαιδρό άρθρο στην Καθημερινή, στο οποίο με εμφανίζει να λέω πράγματα που ποτέ δεν είπα. Δεν πιστεύω ότι το έκανε επίτηδες, αλλά αυτό δεν τον δικαιολογεί. Αν θέλει να επικαλείται κάποιους για να στηρίξει τις μαλακίες που λέει, τουλάχιστον ας διαβάζει πρώτα τι είπαν αυτοί οι κάποιοι. Ζήτησα δημοσίως εδώ και ώρες, να ανασκευάσει. Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Εγώ αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη γι’ αυτά που λέω. Δεν αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτά που κατάλαβε ο Θεοδωρόπουλος. Δεν με πειράζει να με βρίζουν κάφροι. Δεν με πειράζει να με βρίζουν αυτοί που δεν κατάλαβαν καν τι έγραψα. Αλλά με πειράζει να με βρίσουν σοβαροί άνθρωποι που θα διαβάσουν στην Καθημερινή ότι είπα τέτοιες ανοησίες. Τις ανοησίες δεν τις είπα εγώ, ο Τάκης της είπε και τις απέδωσε σε μένα. Το γονατογράφημά του κυκλοφορεί και δεν είναι δυνατόν να πηγαίνω κάτω από κάθε δημοσίευση να δίνω εξηγήσεις, τις περισσότερες δεν τις βλέπω καν. Γι’ αυτό παρακαλώ τους φίλους μου να μπουν στον κόπο να κοινοποιήσουν αυτήν την δημοσίευση και να την βάζουν ως σχόλιο όπου εμφανίζεται αυτή η μαλακία.

Το άρθρο του Αγγ. Τσέκερη Εύγε κ. Γεωργιάδη

Και να σας πω κάτι; Η διαφορά ηλικίας σας πειράζει. Γιατί όταν βλέπετε έναν χοντρό γέρο να απολαμβάνει δροσερές πιτσιρίκες σας πιάνει η ζήλεια και θυμάστε πόσο μίζερη είναι η ζωή σας. Αν δεν με πιστεύετε διαβάστε σήμερα τον Τάκη Θεοδωρόπουλο στην Καθημερινή. ΤΑ εξηγεί υπέροχα.

Εντάξει το ποινικό μέρος το αφήνει στην άκρη ο κ. Θεοδωρόπουλος, είναι κάτι δικονομικά, και κάτι δικογραφίες στη Μολδαβία, που να σας τα εξηγεί τώρα, δεν είστε και δικηγόροι, τα εξήγησε ο Αντύπας Καρίπογλου που είναι. Αλλά σε τελική ανάλυση τι διάολο θέλετε, είδε ένα πλάσμα που του άρεσε, να του ζήταγε ληξιαρχική πράξη γεννήσεως;

Να τα πουμε λοιπον άλλη μία. Πρώτον, αν η περίπτωση για την οποία μιλάμε ήταν καθηγητής σε σχολείο, θα τον έθεταν σε υποχρεωτική αργία μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση. Στην πολυκατοικία του θα συνέχιζαν να μην του μιλάνε ακόμα και αφού τελεσιδικούσε η υπόθεση. Αλλά επειδή ο εν λόγω είναι νεοδημοκράτης και φίλος του Κυριάκου, βάλθηκαν όλοι να μας εξηγήσουν πως δουλεύει συναισθηματικά το πράμα, λες και εμείς οι Συριζοαμαδούροι δεν έχουμε δει ποτέ μας Τένεσι Ουίλλιαμς.

Δεν πρόκειται λοιπόν για την Ρωμαϊκή Άνοιξη της κυρίας Στόουν. Πρόκειται για αυτούς που πάνε στην Ταιλάνδη, ή στη Μολδαβία, ή σε άλλες εξωτικές χώρες για να απολαύσουν τις ομορφιές της παιδικής – άντε και της εφηβικής για να μην γίνεστε σχολαστικοί – πορνείας. Δεν πρόκειται για την συνάντηση με ένα δροσερό πλάσμα που ο διάολος μέσα σου απαγορεύει να ρωτήσεις αν είναι ενήλικο (το μπερδεύετε με το American Beauty μάλλον) αλλά για έναν σιχαμένο που έρχεται και λέει «κύριε τάδε μου, έχουμε ένα εξαιρετικό κομμάτι για εσάς, προχθές ήρθε, είναι σχεδόν αχρησιμοποίητο..»

Και το πλάσμα αυτό, 15 χρονών είναι παγιδευμένο, δεν μπορεί να ξεφύγει γιατί αν ξεφύγει θα του σπάσουν τα γόνατα, αλλά και να ξεφύγει δεν έχει που να πάει, διότι κάποιοι βγάζουν λεφτά από αυτό. Και βγάζουν λεφτά από αυτό, διότι το πουλάνε κάθε μέρα σε 30 και 40 και 100 ευυπόληπτους κυρίους με ρομαντικές λιμπεραλιστικές απόψεις σαν αυτές που εκφράζει ο Θεοδωρόπουλος στην Καθημερινή. (Και μην κάνεις τον κόπο να πας στον εισαγγελέα, προσέχω πολύ καλά τι έχω γράψει..)

Τράφικινγκ ονομάζεται αυτό και σεξουαλική εκμετάλλευση. Τι σκατά δεν καταλαβαίνετε;

Αλλά το πιο εξοργιστικό σε αυτή την υπόθεση είναι άλλο. Ότι κάποιοι μουλάρωσαν επειδή η συγκεκριμένη ιστορία μπορεί να κάνει πολιτική ζημιά στον Κ. Μητσοτάκη (ειδικά την ώρα που ο πλαστικοποιημένος αρχηγός μάχεται για την καθολική εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου…). Και έχουν βαλθεί είτε να κουκουλώσουν πλήρως την ιστορία, που αλλιώς θα είχε προκαλέσει σεισμό, είτε να την υπερασπιστούν με τέτοιου είδους εμέσματα.

Τελικά χίλιες φορές καλύτερα να το βουλώνανε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments