Μedia

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Ξένια και Μπάμπης πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Ξένια και Μπάμπης πιο ερωτευμένοι από ποτέ
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα - Σεζόν 6: Η Ξένια και ο Μπάμπης είναι τα... καρντάσια που λατρεύει το τηλεοπτικό κοινό.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Η Ξένια και ο Μπάμπης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής τηλεοπτικής… πραγματικότητας.

Η Ξένια και ο Μπάμπης πρωταγωνιστούν στην αγαπημένη σειρά του Alpha και το κοινό τους λατρεύει.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Λίγα λόγια για τα τηλεοπτικά… καρντάσια

Οι απολαυστικοί καρντάσηδες, Μπάμπης (Σπύρος Τσεκούρας) και Ξένια (Άννα Κουτσαφτίκη) και η κόρη τους Σοφία (Κωνσταντίνα Λιναρδάτου) που τους γνωρίσαμε πέρυσι και τους αγαπήσαμε σαν να τους ξέρουμε χρόνια, θα εξακολουθήσουν να μας κρατούν συντροφιά από την Θεσσαλονίκη, που, ευτυχώς, είναι ένα βήμα από την αγαπημένη τους Χαλκιδική, γιατί όπως λέει και ο Μπάμπης «σαν την Χαλκιδική δεν έχει». Μαζί τους, και ο Γιωργάκης (Μιχάλης Προσπαθόπουλος) φίλος και συμμαθητής της Σοφίας, που γίνεται συχνά ο καταλύτης ανάμεσα σε κόρη και μπαμπά. Από την παρέα δεν θα λείψει και η κυρία Σοφία (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) μαμά του Μπάμπη, η οποία φέτος θα αποποιηθεί την ταμπέλα της θλιμμένης χήρας και θα μας συστήσει το νέο της αμόρε.

Η Άννα Κουτσαφτίκη σε συνέντευξή της μίλησε για το τηλεοπτικό της ταίρι με τα καλύτερα λόγια.

Η τηλεοπτική “Ξένια” μίλησε στο Mytv για το ρόλο της αλλά και για εξέλιξη της σχέσης της με τον Μπάμπη.

  • Ως Άννα, έχετε ανακαλύψει κάποια άγνωστη πτυχή του εαυτού σας μέσα από τον ρόλο της Ξένιας;

«Ίσως το μόνο στοιχείο που με βάζει από τώρα σε κάποιες σκέψεις και μου γίνονται μελλοντικές προβολές είναι η εφηβεία της κόρη μου. Δηλαδή τι θα περάσω σε λίγα χρόνια από την κόρη μου, Αριάδνη, που θα μπει στην εφηβεία. Τα σενάρια της Σάρας Γανωτή είναι φυσικά και από την άλλη έχουμε δέσει με τον Σπύρο Τσεκούρα και την Κωνσταντίνα Λιναρδάτου, η οποία κάνει την κόρη μας. Μάλιστα, στον δρόμο μας σταματάνε και μας λένε ότι ‘και εμείς το ζούμε αυτό’».

  • Μέσα από τον εφηβικό έρωτα της κόρης η Ξένια βλέπει τα συν και τα πλην από αυτά που βίωνε με τον Μπάμπη στην αντίστοιχη ηλικία;

«Η Ξένια και ο Μπάμπης μπορεί να είναι είκοσι χρόνια μαζί, αλλά συνεχίζουν να είναι πιστοί ο ένας στον άλλον και να είναι ερωτευμένοι. Μέσα από τη Σοφία η Ξένια ξαναζεί στιγμές που είχε ζήσει με τον Μπάμπη, συγκρίνει ποια στοιχεία του Γιωργάκη με του άντρα της και του παραπονιέται ότι δεν είναι αρκετά μαντικός. Ουσιαστικά, ζει κάποιες πιο ρομαντικές καταστάσεις που θα ήθελε να τις ζήσει με τον Μπάμπη».

  • Η Ξένια και ο Μπάμπης θα περάσουν κάποια έντονη κρίση;

«Αυτοί οι δύο άνθρωποι μοιάζουν να έχουν αποφασίσει από καρδιάς ότι θα είναι για πάντα μαζί. Είναι βαθιά ερωτευμένοι και αγαπημένοι ενώ τηρούν την παράδοση του Έλληνα να είναι αφοσιωμένοι στον γάμο τους και, σίγουρα όχι λόγω κοινωνικής επιβολής», λέει η ίδια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments