Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (5/3/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (5/3/19)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (5/3/19).

Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 27. Το Γράμμα (07 Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτικές επαφές – Αισθηματική επικοινωνία – Επαγγελματικές αλλαγές

χαρτομαντεία Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Οι επιφανειακές και τυπικές συμπεριφορές, που κρατάτε προς το άτομο του ερωτικού σας ενδιαφέροντος, θα λήξουν. Ο έρωτας πια δε μπορεί να κρυφτεί.

Ταύρος

Δεν μπορείτε ακόμη να βρείτε το κουμπί αυτού του νέου συντρόφου σας, που μάλλον σας κάνει ήδη την ζωή δύσκολη. Αυτά είναι πράματα που θα διευθετήσετε με τον χρόνο.

Δίδυμοι

Μην ασχολείστε καν με τα σχόλια και τα κουτσομπολιά που έρχονται από τον πρώην σας. Τα έχει ξανακάνει και στο παρελθόν και τελικά σε αδιέξοδο καταλήξατε.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (5/3/19)

Καρκίνος

Μαζί με τα παλιά σας ερωτικά πάθη, έχει μπλέξει και κάτι νέο. Όπως και να είναι τα πράματα μέσα στον δεσμό σας καλύτερα να πάρετε άμεσες αποφάσεις.

Λέων

Είστε πολύ αγαπητοί μέσα στην εργασία και τους κοινωνικούς σας κύκλους. Σε αυτό το διάστημα, θα κάνετε και κάποιες νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Παρθένος

Απαιτητική εργασία και πολλά ταξίδια, θα φέρει αυτό το διάστημα σε εσάς. Τουλάχιστον ξεφεύγετε από την ρουτίνα και δεν έχετε πια χρόνο για παλιές σκέψεις.

χαρτομαντεία Ζυγός

Έχουν γίνει πολλά μέσα στην σχέση σας, και τώρα υπάρχει η εσωτερική σας ανάγκη για να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και αυτό πια να έχετε και χρονικό όριο.

Σκορπιός

Είναι μια γεμάτη εβδομάδα που θα δείτε πολλούς από τους φίλους σας, αλλά και τον άνθρωπο που έχετε μέσα στην καρδιά σας. Και μια είδηση για τα οικονομικά σας θα σας χαροποιήσει.

Τοξότης

Δεν ξέρετε τι συμβαίνει τώρα στην ερωτική ζωή του πρώην σας, αλλά θέλετε να μάθετε. Προσοχή σε αυτά που θα κάνετε, για να μην χαλάει η εικόνα σας.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (5/3/19)

Αιγόκερως

Ένα μεγάλο του μυστικό θέλει να σας αποκαλύψει ένας φίλος σας. Σίγουρα θα εκπλαγείτε και πιθανόν μέσα από αυτό να σας προσφέρει και τον έρωτα του.

Υδροχόος

Οι επανασυνδέσεις θα έρθουν μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα και θα είναι σχετικά εύκολες αν και εσείς έχετε, έτοιμες και δομημένες τις προτάσεις σας.

Ιχθείς

Μην φέρνετε τον εαυτό σας σε δύσκολη θέση, καθώς…κανένας τελικά δεν αξίζει να τον κυνηγάτε για να σας δώσει την ερωτική του προσοχή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments