Αθλητισμός

ΑΕΚ: Το μέλλον του Μπάρκα, οι μάνατζερ και η Μονακό

ΑΕΚ: Το μέλλον του Μπάρκα, οι μάνατζερ και η Μονακό
O Βασίλης Μπάρκας κάνει μια αξιόλογη σεζόν με την φανέλα της ΑΕΚ.

Πολλά δημοσιεύματα κυκλοφορούν τελευταίο στο διαδίκτυο για το μέλλον του Βασίλη Μπάρκα. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ κάνει μια αξιόλογη σεζόν και ήδη έχει τραβήξει πάνω του πολλά βλέμματα μεγάλων της Ευρώπης.

Έτσι, όπως είναι φυσικό πολλά δημοσιεύματα γράφουν για επικείμενη μεταγραφή του. Ο 24χρονος βρίσκεται στο επίκεντρο του Sportime και της στήλης Agent Greek.

Ακολουθεί αναλυτικά το δημοσίευμα της στήλης για τον Βασίλη Μπάρκα:

Δεύτερη σερί μέρα για την ΑΕΚ θα γράψω. Αλλα συγνώμη, ο Βασίλης Μπάρκας και η ενδεχόμενη μεταγραφή του έχουν ψωμί. Και μανατζερικά αλλά και όσον αφορά τις εξελίξεις.

Φωτογραφία Eurokinissi


Με όποιον και να μιλήσεις στην πιάτσα για τον Μπάρκα θα σου πει πως οι πιθανότητες για να πουληθεί ο παίκτης είναι άνω του 50%. Και δεν είναι τόσο η φετινή του σεζόν, που δεν είναι καλύτερη από την περσινή.

Είναι πως για το θέμα του Μπάρκα έχουν βγει στη γύρα περισσότεροι από έναν μάνατζερ. Καλοί και γνωστοί. Πρώτα απ’ όλα, τα δικαιώματα του Μπάρκα τα έχει ελληνικό γραφείο.

Αυτό δεν λέει κάτι, όμως. Μπορεί να φέρει πρόταση ο οποιοσδήποτε και βέβαια να καρπωθεί χρήματα και ο ατζέντης, που έχει συμβόλαιο με τον παίκτη. Αυτή είναι και η έννοια του συμβολαίου ανάμεσα σε έναν ποδοσφαιριστή και έναν μάνατζερ.

Για την περίπτωση του Μπάρκα, όμως, μαθαίνω πως ήδη έχουν κάνει κουβέντες δύο σημαντικά γραφεία.

Πρώτα απ’ όλα τα αδέρφια Λέμιτς. Ναι εκείνοι, που έφεραν στην ΑΕΚ τον Λούκας Μπογέ. Μπορεί ο Αργεντινός να μην τράβηξε και να επιστρέψει στην Τορίνο το καλοκαίρι αλλά η μεταγραφή του ήταν σημαντική. Οι ίδιοι, λοιπόν, το ψάχνουν για τον Μπάρκα και για αυτό βλέπετε δεξιά και αριστερά για Ιταλία. Έχουν, όμως, κονέ και σε άλλες χώρες μην ψαρώνετε.

Ο ΑΛΛΟΣ ΑΤΖΕΝΤΗΣ

Το ακόμα καλύτερο, όμως, είναι πως επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν και εμπλοκή του γραφείου που έχει τα δικαιώματα των Λιβάια, Τσόσιτς, Μπακασέτα.

Ναι, ναι για τον Φεντερίκο Παστορέλο αναφέρομαι και τον άμεσο συνεργάτη του, τον Βιντσέντζο Καβαλιέρε. Και με βάση αυτό μπαίνουν οι… ψύλλοι στ’ αυτιά μου.

Πως μπήκαν;

Με την επίσης γκαραντί πληροφορία που έχει γραφτεί ξανά στο Sportime για τη Μονακό. Οι «Μονεγάσκοι» έχουν τσεκάρει τον Μπάρκα αρκετές φορές. Μάλιστα, έχουν έρθει τα μεγάλα κεφάλια του τμήματος σκάουτινγκ για να τον δουν.

Και έχουν πει τα καλύτερα. Το ζήτημα για τη Μονακό είναι, βέβαια, να σώσει την κατηγορία. Με την επιστροφή του Ζαρντίμ, αυτό φαίνεται να γίνεται Αν οριστικοποιηθεί, τότε θεωρείται πάρα πολύ πιθανό, η Μονακό να περάσει στο παρασύνθημα.

Το συγκεκριμένο γραφείο για να μη γίνονται παρεξηγήσεις έχει βάση στο Πριγκιπάτο και αξιοσέβαστο όνομα εκεί, που φυσικά κάνει μεγάλο κουμάντο ο Ζόρζε Μέντες.

Όσο για την τιμή: η ΑΕΚ δε θα έλεγε όχι στα 5 εκατομμύρια ευρώ, που με τα κομίσιον μπορεί να φτάσει και 6.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments