Αθλητισμός

Λουτσέσκου: Ενδιαφέρον από Τουρκία για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: Ενδιαφέρον από Τουρκία για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ
Στο προσκήνιο της επικαιρότητας στην Τουρκία επανήλθε ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Στο προσκήνιο της επικαιρότητας στην Τουρκία επανήλθε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, με την Μπεσίκτας αυτή την φορά να ενδιαφέρεται.

Οι επιδόσεις του Ρουμάνου τεχνικού στον «ασπρόμαυρο» πάγκο όπως είναι λογικό έχουν τραβήξει τα βλέμματα, με τον ίδιο ωστόσο να μην έχει τίποτα άλλο στο μυαλό του, πέραν από την προσπάθεια που κάνει ο Δικέφαλος για την κατάκτηση του νταμπλ, όπως αναφέρει το inpaok.

Άλλωστε έχει δηλώσει δημοσίως ότι δεν υπάρχει τίποτα αναφορικά με το μέλλον του (το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ είναι σε ισχύ μέχρι το 2020) και ότι σέβεται την συμφωνία που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη.

Όλα τα παραπάνω δεν φαίνεται όμως να αποθαρρύνουν τους Τούρκους, που την Τετάρτη (6/3) επανέφεραν τον θέμα του Λουτσέσκου στην επικαιρότητα, τονίζοντας ότι είναι στην κορυφή της λίστας της Μπεσίκτας.

Οι «ασπρόμαυροι» της Κωνσταντινούπολης αναζητούν προπονητή, αφού ο Σενιόλ Γκιουνές αναλαμβάνει την Εθνική Τουρκίας, και το όνομα του τεχνικού του Δικεφάλου… πουλάει.

Μάλιστα υποστηρίζουν ότι ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει πάρει πληροφορίες από τον πατέρα του (που ήταν μέχρι προσφάτως εκλέκτορας της Εθνικής Τουρκίας) και είναι «ζεστός» στο να αναλάβει την Μπεσίκτας, αγνοώντας πλήρως τα όσα διεμήνυσε ο ίδιος ο προπονητής του Δικεφάλου, σε πρόσφατες τοποθετήσεις του για το ζήτημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments