Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Δρακόντεια μέτρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Δρακόντεια μέτρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να γίνει το παραμικρό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Να αποφευχθούν με κάθε τρόπο πιθανά επεισόδια στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής με τους “ερυθρόλευκους” θέλουν στο Τριφύλλι.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι δεδομένα υψηλού κινδύνου και γι’ αυτό τον λόγο θα ληφθούν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, τα οποία δεν έχουν υπάρξει σε άλλο φετινό παιχνίδι των “πρασίνων”. Τις τελευταίες ημέρες άλλωστε υπάρχει ανησυχία στις τάξεις του κλαμπ για πιθανή αντίδραση του κόσμου προς τη διοίκηση και τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, στο “αιώνιο” ντέρμπι.

Να σημειωθεί, πως οι Πειραιώτες θα πάνε με δέκα επισήμους στο ΟΑΚΑ, όπως είχε πράξει και ο Παναθηναϊκός στο ματς του πρώτου γύρου στο Καραϊσκάκη.

Φωτογραφία Eurokinissi


Παναθηναϊκός: Ο Νταμπίζας «ανεβάζει» τους παίκτες μετά την ήττα από ΠΑΟΚ

O Νίκος Νταμπίζας, ανέλαβε να εμψυχώσει του παίκτες μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ.

Ο παλαίμαχος αμυντικός αντιλαμβάνεται ότι το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι καλό και προσπαθεί από το βράδυ της Κυριακής να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Ο Νταμπίζας είχε πολλά τετ α τετ στο φουαγιέ του ΟΑΚΑ, όπου συγκεντρώνονται οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο μετά τα παιχνίδια, όπως αναφέρει το sport24.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έλεγε σε όλους ότι δεν χρειάζεται να απογοητεύονται, αλλά πρέπει να μείνουν προσηλωμένοι στο στόχο τους, να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και να μην τα παρατήσουν.

Οι ομιλίες του Νταμπίζα συνεχίστηκαν και στην προπόνηση της Δευτέρας στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Φωτογραφία Eurokinissi


Το μήνυμα που πέρασε στους «πράσινους» ήταν παρόμοιο, αφού ο Νταμπίζας θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει εξελιχτεί πολύ από το καλοκαίρι και επιβάλλεται να μην αποπροσανατολιστεί από το ντεφορμάρισμα του δεύτερου γύρου.

Ένα από τα προτερήματα του Νταμπίζα είναι ότι δεν παρεκκλίνει από το πλάνο του και αυτή τη φιλοσοφία προσπαθεί να εδραιώσει στην ομάδα. Μέχρι τώρα ο Νταμπίζας τα έχει καταφέρει, αλλά κατανοεί ότι οι ισορροπίες είναι εύθραυστες και έχουν ανάγκη από στήριξη για να μην καταρρεύσουν.

Σύμφωνα με το sport24, παράλληλα με τους παίκτες, ο Νταμπίζας μίλησε αρκετή ώρα με τους Γιώργο Δώνη και Δημήτρη Σαραβάκο, με τους οποίους ανέλυσε την κατάσταση.

Αρχής γενομένης από το ντέρμπι με την ΑΕΚ το Σάββατο, ο Παναθηναϊκός πρέπει να παρουσιαστεί διαφορετικός και οι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος ψάχνουν να βρουν τρόπο αντίδρασης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments