Ελλάδα

Δολοφονία Τοπαλούδη: Δεν ήταν βιασμός, λένε οι τρεις κατηγορούμενοι – “Το βίντεο το διαγράψαμε”

Δολοφονία Τοπαλούδη: Δεν ήταν βιασμός, λένε οι τρεις κατηγορούμενοι – “Το βίντεο το διαγράψαμε”
Νέες εξελίξεις για την δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη.

Δολοφονία Τοπαλούδη: Αρνούνται τις κατηγορίες οι τρεις νεαροί που φέρονται ότι το 2017 βίασαν την 21χρονη, κεντρικό πρόσωπο και θύμα στο πολύκροτο έγκλημα στη Ρόδο.

Οι τρεις νεαροί Ροδίτες (19, 22 και 23 ετών) οδηγήθηκαν την Τρίτη (5/3/19) στα γραφεία της Ασφάλειας Ρόδου όπου και έδωσαν έγγραφες εξηγήσεις, στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης που παρήγγειλε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η εφημερίδα «δημοκρατική», οι τρεις νεαροί, που κατάγονται από τα Μάσαρη, κλήθηκαν να αντικρούσουν τις κατηγορίες του βιασμού, της αθέμιτης αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης και της παράνομης βίας.

H 21χρονη φοιτήτρια, Ελένη Τοπαλούδη


Και οι τρεις, συνοδευόμενοι από τον συνήγορό τους, αρνήθηκαν κατηγορηματικά τα όσα τους αποδίδονται.

Να θυμίσουμε, ότι οι τρεις κατηγορούνται ότι βίασαν την 21χρονη και ότι κατέγραψαν τις πράξεις τους σε βίντεο με τα οποία την εκβίαζαν. Η οικογένειά της μάλιστα, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνδέονται το βίντεο από εκείνον το βιασμό με την τα όσα έγιναν τη μοιραία βραδιά.

Παράλληλα σημειώνεται ότι από την πρώτη στιγμή, φίλη της Ελένης Τοπαλούδη είχε καταθέσει ότι όντως η άτυχη φοιτήτρια είχε πέσει θύμα βιασμού και δύο χρόνια νωρίτερα και ότι αν και είχαν πάει να καταγγείλουν το βιασμό, ουσιαστικά τις έδιωξαν από το ΑΤ λέγοντάς τους ότι δεν μπορεί να το αποδείξει πλέον, καθώς είχαν περάσει κάποιες μέρες.

Δολοφονία Τοπαλούδη: Τι υποστήριξαν οι κατηγορούμενοι

Φωτογραφία: Eurokinissi


Οι κατηγορούμενοι στις εξηγήσεις που έδωσαν τόνισαν πως δεν βίασαν την Ελένη Τοπαλούδη, αλλά το ότι όσα έκαναν μαζί της ήταν με την θέλησή της. Όσο για το βίντεο προσπάθησαν να δικαιολογηθούν λέγοντας ότι ο ένας εκ των τριών το έκανε για… πλάκα και ότι εν συνεχεία το διέγραψαν.

Οι νεαροί, στις έγγραφες εξηγήσεις τους, διαμαρτυρήθηκαν διότι εμφανίζονται ως βιαστές και ως συνδεόμενοι με την δολοφονία της με αποτέλεσμα να υφίστανται έναν καθημερινό κοινωνικό εκφοβισμό και να έχει καταστραφεί η ζωή τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments